LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1201417

Login Form

 


Per al regidor d'educació de Xilxes, Erik, ara ha arribat el punt en què és imprescindible la línia d'autobús, ja que l'altre dia mateix el responsable DE LA FUTURA FACTORIA DE BATERIES DE VOLKSWAGEN VA VISITAR L'IES BOTÀNIC, la incomunicació per bus entre Xilxes i La Vall està afectant als joves de Xilxes, ja que  no puden estudiar l'FP dels cicles formatius tecnològics que s'imparteixen a La Vall, com si feien desenes d'estudiants fa 20 o 30 anys.


Per al regidor d'EUPV la Generalitat no pot demorar-ho més i té que licitar la línia de forma immediata. Esquerra Unida Xilxes, a través de la síndica a les corts de EUPV-Unides Podem, Estefania Blanes, ha dirigit una pregunta per escrit, ja que segueixen els incompliments si no es licita.

Cal recordar que tenim 600 persones empadronades a la platja incomunicades també a més de no tindre cap comunicació amb La Vall.

Ralf Mayer, responsable de Formació de la futura giga factoria de bateries de Volkswagen, va visitar el passat dimarts L’IES Botànic acompanyat del director general de Formació Professional, Manuel Gomicia i la d'Internalització, Maria Dolores Parra.

El motiu de la visita era conéixer l’oferta formativa de Cicles Formatius del nostre centre, particularment en les especialitats de Robòtica industrial i Automoció, de cara a la cerca de personal necessari per a la futura planta, així com a conéixer les instal·lacions i poder donar suport, en cas necessari, a alguns dels Cicles formatius.

Destacar, que segons Volkswagen, l'àrea d'influència de la giga factoria s'entendrà al voltant d'una àrea d'entre 50 i 60 kilòmetres a la redona. La inversió total estimada girarà entorn dels 3.000 milions d’euros i generarà un total de 3.000 llocs de treball d’alta qualificació, sent aquesta una gran oportunitat per a molts titulats del nostre centre donada la proximitat amb Sagunt.

 

És imprescindible cohesionar la comarca i els serveis públics de la generalitat han de fer-ho possible..

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com