LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1292308

Login Form

Que ens juguem?,


Ens juguem tot el que des d'Esquerra Unida i el govern de coalició ha avançat aquests anys després que en l'última legislatura que va estar el PP en el govern amb Minguet com a  ma executora principal, que va dur deute, la dessaladora, un intent per vendre a una empresa privada l'escola Infantil (Guarderia a més de haver de pagar 300€ mensuals per xiquet), el quasi no poder pagar les nòmines de l'ajuntament, recordeu que va ficar l'aparcament de la mar de pago en la plaça del canya(ORA), va canviar les direccions del tràfic al poble i per anar d'un lloc a altre havies de rodar 2 Km o que dieu del mercat que el va portar darrere de l'escola i es va quedar sense parades, cosa que de seguida vàrem arreglar des d'Esquerra Unida. per no recordar la gestió que va fer del vertit de Gasoil a la platja que els únics que varen pagar varen ser el veïns.Ens juguem, el Pati obert, l'horari de dilluns a diumenge de la biblioteca, l'escola d'angles i de Valencià, ens juguem 5 o 6 milions de deute de nou. Ens juguem tot els avanços que des de les nostres regidories hem dut endavant.
 
Si vos adoneu el lema d'este PP posar sempre Primer, Xilxes
Per nosaltres la gent que habita un poble és la que fa poble, per això el més important són els serveis per a la gent, per això nosaltres diem lo primer la gent que viu a Xilxes.

És per això que Minguet aquell regidor que tant de lio va muntar no pot tornar a l'ajuntament per a portar aquelles polítiques del caos, de nou al poble, deute, privatitzacions i interessos.

Per això Esquerra Unida proposem un poble del be comú i no per uns pocs.

Pin It
Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com