LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1204236

Login Form

La carretera entre Xilxes i la platja necessita un manteniment integral que abans feia la diputació, però ara després que el PP de Minguet per capritxos dels PAI'S fera que el poble es tinguera que fer carrec de la carretera EU busca solució definitiva.

Esquerra Unida vol conveniar el manteniment amb la GVA i a més volem que la Cantera tinga un cànon que pagar alt per omplir la rotonda de pols i pedres i restar seguretat a la rotonda.

Com sempre Esquerra Unida buscara i portara a terme la solució com moltes altres més coses que ja hem solucionat.La CV230 de Xilxes a Soneja arranca des de meitat del pont de Xilxes sobre la via Xilxes fins a Soneja. Ara mateix, la Generalitat està arreglant el tram entre Xilxes i la Vall.

La CV230 de Xilxes a Soneja arranca des de meitat del pont de Xilxes sobre la via Xilxes fins a Soneja. Ara mateix, la Generalitat està arreglant el tram entre Xilxes i la Vall.


Esquerra Unida pretén firmar un conveni amb la Generalitat perquè la carretera siga de Soneja a la Platja de Xilxes i assumisca el manteniment de la calçada la institució autonòmica amb un conveni i que la il·luminació de les rotondes i el seu manteniment siga per a l'ajuntament.
Ja tenim un conveni molt similar amb ministeri amb la N340.

La carretera entre Xilxes i la platja necessita un manteniment integral que abans feia la diputació, però després que el PP de Minguet la reclamara per al poble, ara es fa impossible per a l'ajuntament el manteniment de quasi tres kilòmetres, degut alt tràfic que provoca un desgast que costaria mils d'euros de mantenir de forma adequada i periòdica. És per això que esquerra unida vol conveniar amb la Generalitat i que la carretera CV230 començe en la platja i acabe a Soneja.

Totes les decicions de la dreta i de la epoca de Minguet, no buscaben el Be comú del poble si altre tipus d'interessos, que no ens han dut més que mal per a Xilxes. Hem arreglat molts desastres i este serà altre d'ells.

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com