LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1203918

Login Form

Esquerra Unida Xilxes estem d'enhorabona, tots reman pel carril ciclo-peatonal.


Hem aconseguit que tots els partits del poble remem en la mateixa direcció i no a la contra com sol ocórrer. Esquerra Unida va escoltar i va posar en marxa una demanda que els veïns i veïnes de Xilxes tenien, la unió del poble i la platja amb un carril cicle peatonal. Així ho hem fet arribar a les Corts Valencianes i així es va aprovar. El tan esperat Carril Cicle Peatonal, anunciat amb bombo i platerets ara en les eleccions pels diferents partits, arriben tard. Esquerra Unida ja està en moviment des de 2021. El temps no és perdut, és un temps de gestions, d’estudi del projecte, de les actes, de les votacions a les corts i ara toca ultimar l'exida de la seua licitació. Clar que ens hagués agradat tenir-ho ja, però les gestions són així de lentes.

El que ens sembla increïble és que el PP recull aquesta iniciativa al seu programa, això perquè? I allò més fort, que el seu Senador no estiga assabentat dels projectes que es mouen al seu poble. Vos recordem que ell va repartir la carta on demava el vot dient que ho faria tot pel seu poble. Però clar una vegada Senador, i tindre la butxaca plena i el seu cul calent en la poltrona, ja no recorda la seva petició.
Vox també ho demana dins del seu miniprograma, encara que en ells és comprensible, és la primera vegada que alça el cabet a Xilxes i encara van perduts.

És fi, contents d'unir un projectes en comú com és el carril Bici-Peatonal amb partits tan diferents, bona senyal és que facen cas a la gent del poble i no soles pensar amb els seus propis interessos, populistes i econòmics, però arriben tard.

Com diria Anguita: “Política és per a nosaltres la ciència i l'art de transformar la realitat”.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com