LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1203948

Login Form

Sigue imparable el retroceso en los servicios educativos en Xilxes. 

Una iniciativa que en el curso 22-23 atrajo a más de treinta alumnos, en su mayoría padres comprometidos con el desarrollo educativo de sus hijos.

Es una medida que ha generado controversia y descontento en el municipio de Xilxes. El Ayuntamiento ha decidido eliminar los cursos de valenciano para adultos, una iniciativa que en el curso 22-23 atrajo a más de cuarenta alumnos, en su mayoría padres comprometidos con el desarrollo educativo de sus hijos.

La presencia de adultos en las aulas no solo beneficiaba a quienes buscaban mejorar sus habilidades lingüísticas, sino que también tenía un impacto positivo en la comunidad escolar y en el municipio en general.

Muchos de los participantes eran padres que buscaban adquirir conocimientos para poder ayudar a sus hijos con las tareas escolares, promoviendo así un ambiente de aprendizaje colaborativo en el hogar.

La eliminación de estos cursos representa un revés para la inclusión y la diversidad en la educación local. La participación de adultos en programas de este tipo no solo enriquece la vida cultural y educativa del municipio, sino que también fomenta la cohesión social al permitir que diferentes generaciones compartan experiencias y aprendizajes.


Desde Esquerra Unida Xilxes y su comisión de educación, se ha expresado indignación ante esta decisión, reconociendo la importancia de la promoción y preservación de las lengua de los Xilxeros.

La eliminación de estos cursos de valenciano para adultos no solo es un retroceso en términos de oferta educativa para adultos, sino que también plantea interrogantes sobre el compromiso del Ayuntamiento con la diversidad cultural y la inclusión lingüística.

La medida ha suscitado críticas tanto de la comunidad educativa como de los ciudadanos preocupados por el futuro cultural y lingüístico de Xilxes. Se espera que esta decisión sea reconsiderada, teniendo en cuenta el impacto positivo que estos cursos han tenido en la comunidad y en la preparación de los adultos para contribuir activamente al desarrollo educativo de sus hijos.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Decisió Polèmica: Ajuntament de Xilxes Suprimeix Cursos de Valencià per a Adults.

 

És una mesura que ha generat controvèrsia i descontent al municipi de Xilxes.

L' Ajuntament y Mayte Melchor Ayala, regidora d’educació, ha decidit eliminar els cursos de valencià per a adults, una iniciativa que en el curs 22-23 va atreure a més de quaranta alumnes, en la seva majoria pares compromesos amb el desenvolupament educatiu dels seus fills.

La presència d'adults a les aules no sols beneficiava als qui buscaven millorar les seves habilitats llingüístiques, sinó que també tenia un impacte positiu en la comunitat escolar i en el municipi en general.

Molts dels participants eren pares que buscaven adquirir coneixements per a poder ajudar als seus fills amb les tasques escolars, promovent així un ambient d'aprenentatge col·laboratiu en la llar.

L' eliminació d'aquests cursos representa un revés per a la inclusió i la diversitat en l'educació local. La participació d'adults en programes d'aquest tipus no sols enriqueix la vida cultural i educativa del municipi, sinó que també fomenta la cohesió social en permetre que diferents generacions comparteixin experiències i aprenentatges.

Des d'Esquerra Unida Xilxes i la seva comissió d'educació, s'ha expressat indignació davant aquesta decisió, reconeixent la importància de la promoció i preservació de les llengua dels xilxers.

L' eliminació d'aquests cursos de valencià per a adults no sols és un retrocés en termes d'oferta educativa per a adults, sinó que també planteja interrogants sobre el compromís de l'Ajuntament amb la diversitat cultural i la inclusió lingüística.

La mesura ha suscitat crítiques tant de la comunitat educativa com dels ciutadans preocupats pel futur cultural i lingüístic de Xilxes. S'espera que aquesta decisió sigui reconsiderada, tenint en compte l'impacte positiu que aquests cursos han tingut en la comunitat i en la preparació dels adults per a contribuir activament al desenvolupament educatiu dels seus fills.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com