LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1292275

Login FormLes famílies treballadores de Xilxes enfronten una situació complicada aquesta setmana a causa de la falta de servei de l'escola d'estiu. Després de molts anys de començar l'endemà de finalitzar les classes, enguany, amb el nou govern, l'escola d'estiu començarà una setmana després, l'1 de juliol.

Aquesta demora ha generat problemes per a les famílies, que ara es veuen obligades a trobar solucions temporals per a la cura dels seus fills durant aquesta setmana. En legislatures anteriors, sota la gestió d'Esquerra Unida en la regidoria d'educació, aquest problema no ocorria. El partit d'esquerres sempre va prioritzar la importància de proporcionar un espai educatiu continu perquè els nens poguessin continuar aprenent i just gaudint després d'acabar les classes de primària i infantil.

La situació actual destaca la necessitat d'una planificació adequada per a garantir que les famílies treballadores no es vegin afectades per canvis en els serveis educatius i EUPV demana a Ismael Minguet i Maite Melchor(Regidora Educa) que tinguen en conte que l'educació no funciona a base d'ocurrencies, que un projecte i una planificacio, es tot per analitzar i ajudar a les families en serveis de qualitat.

----------------------------------------------------------

Castellano

Las familias trabajadoras de Chilches enfrentan una situación complicada esta semana a causa de la falta de servicio de la escuela de verano. Después de muchos años de empezar el día siguiente a finalizar las clases, este año, con el nuevo gobierno, la escuela de verano empezará una semana después, el 1 de julio.

Esta demora ha generado problemas para las familias, que ahora se ven obligadas a encontrar soluciones temporales para la cura de sus hijos durante esta semana. En legislaturas anteriores, bajo la gestión de Esquerra Unida en la concejalía de educación, este problema no ocurría. El partido de izquierdas siempre priorizó la importancia de proporcionar un espacio educativo continuo para que los niños pudieran continuar aprendiendo y justo disfrutando después de acabar las clases de primaria e infantil.

La situación actual destaca la necesidad de una planificación adecuada para garantizar que las familias trabajadoras no se vean afectadas por cambios en los servicios educativos y EUPV pide a Ismael Minguet i Maite Melchor(Regidora Educa) que la educación desnudo funcional a base de ocurrencies que un proyecto y una planificacio se todo para analizar y ayudar a las families en servicios de calidad.

 

Pin It
Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com