LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1211266

Login Form

 

 

Però els temps canvien i la gent també, i aquells que abans li agraïen perque creien que els  donava una faeneta, entrar en la escola taller, etc., etc.,  (com dia aquell, vot cautiu, fent creure que no tenies dret a ella i tenies que donar gracies),  aplaudint-li per on passava el alcalde o regidor,  han madurat i la gent comença entendre que el treball és de tots i no és per als qui pertanyen a un partit polític i que no necessita agrair-ho al polític, que reparar una vorera o una farola es una obligació i que tot ho finança el poble, amb els impostos i no el PP ni els seus càrrecs. Per això tots tenim drets i podem criticar i no es precís mostrar pleitesia per a demanar res, com ells pretenen per tindre’ns sotmesos i que els done la gent el vot en agraïments.

És el mateix que les ajudes, les paguem entre tots i no una persona o un partit polític, a més de ser un dret.  Esta situació d'agraïment també es donava a voltes, minoritàries tal volta, en els treballadors públics contractats, que en lloc d'estar al servici dels ciudatans estaven al servici dels interessos dels polítics agraint-los el treball.  Però molta d’esta gent,  treballadors inclosos,  ja no fan palmes a l’alcalde quan el veuen,  per que un dret no és d'agrair com un acte de caritat.  És més, comencen a demanar-li explicacions en públic. Mal que pese als politics  actuals de Xilxes i no els agrade donar explicacions,  estan sotmesos a que la ciutadania opine sobre les seues accions polítiques i institucionals  de forma pública i directa.

Per que comptem tot açò? perque l’alcalde Vicente Martínez, ha escrit un article a la premsa titulat ''Somos mejores que ellos'',  on critica a aquells que van a protestar a les portes dels actes del PP que fa en la província, on diu que l'insulten sense conèixer-lo i que sempre són els mateixos.  Nosaltres li diem,

i vostè els coneix?,   s'ha arrimat a preguntar-los perquè protesten?

segur que li donarien una bona explicació, ens han furtat els diners en preferents i tinc al meu fill a l’atur i el PP ho ha consentit i amparat,  no tenim feina, no tenim ajudes escolars, etc.

Li recomanem que escolte a estes persones, que no són més que ciudatans que tenen problemes en part derivats de les seues actuacions i com que els temps canvien ara estan exigint-los responsabilitats, no els menyspree  que cada volta seran més.

És el  final de les palmadetes i mai tornaran. Si mai hagueren existit i la gent sempre haguera estat demanant explicacions i sent crítica,  la situació actual de crisis en tots els àmbits no haguera anat tant lluny i segur que el deute tampoc.

 

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com