LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1211331

Login Form

 Esquerra Unida de Xilxes volem manifestar que estem absolutament en contra  que es malgasten els diners públics. Un poble que està arruïnat per un deute que l’ofega heretat de l’anterior equip de govern del PP, no pot permetre que es facen despeses supèrflues com les contretes amb els principals mitjans de comunicació locals com ha fet el PP. La relació que ens ha fet saltar les alarmes es detalla a continuació, ho fem públic perquè la ciutadania s’assabente de fins a quin punt s’ha estat jugant amb els diners públics: 

 

DESPESES EN MITJANS DE COMUNICACIÓ

 

MITJÀ

FACTURAT

EUROS

CRÓNICA

COMUNICACIÓN Y MEDIOS DE LEVANTE, S.L.

15.114,00

TV. LA VALL

FOTO VÍDEO TARSON, S.L.

12.838,10

BOUS TV

NAHARRO BARBERO MONTSERRAT

30.492,00

CADENA SER

CANAL MAESTRAT, S.L.

11.453,33

 

TOTAL ...............................................................

69.897,43

 

Al voltant de 70.000 euros ha estat pagant l’Ajuntament des de gener de 2014 fins a juny de 2015, en 18 mesos el govern del PP ha estat malgastant una quantitat desorbitada perquè mitjans de comunicació privats reserven espais per a què els polítics en el govern siguen entrevistats, lloant les actuacions d’aquests i derivant en allò que reialment és, publicitat partidista pagada per tots. Aquestes entrevistes i espais reservats no són mai reconeguts com part de la publicitat del partit polític que està al govern, no és el mateix partit qui assumeix la despesa mitjançant la contractació, sinó que és l’Ajuntament, ocasionant un greu perjudici econòmic a les arques públiques.

Creiem que aquests 70.000 euros hagueren servit per a pagar part del material escolar i els llibres de text que els xiquets i xiquetes de Xilxes faran servir en aquest curs i que moltes mares i pares no poden pagar; també hagueren pogut reemborsar el menjador d’aquests infants; o bé hagueren servit per a donar treball durant alguns mesos a xilxers en situació d’atur. Són sols tres opcions que se’ns ocorren de les moltes possibilitats d’una més raonable destinació que haurien d’haver tingut aquests 70.000 euros. No mai per la finalitat que han estat malgastats.

 

No ens oposem al fet que els polítics accedisquen als mitjans de comunicació, sinó a la capacitat de distorsió que el pagament per eixir en ells pot ocasionar, derivant en una clara propaganda partidista que en cap cas s’hauria de fer front amb diners públics. El partit que vulga publicitat i promoció que s’ho finance ell mateix pels seus propis mitjos econòmics, i no que aquestes siguen sufragades per la ciutadania. Els nostres polítics haurien de limitar-se a fer política que per això han estat escollits, en lloc de fer-se propaganda en televisions, ràdios i premsa. El actual govern al que perteneix EU ja va pegar el primers passos amb aquest sentit eliminant el Cronica.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com