LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1204974

Login Form

Xilxes va ser un poble republicà per consciencia i va patir la guerra de forma molt dura i una postguerra que volia doblar l’anima de molts Xilxers que no podien ni expressar en paraules els seus sentiments sense ser represaliats, per això aquest dia no vol  ser mes,  que un acte de justícia en aquells Xilxers silenciats.

 

 

Enguany es compleixen 85 anys de la proclamació de la segona república espanyola, el règim democràtic a què va posar fi l’alçament militar de 1936 i la victòria de l’exèrcit feixista en 1939 en la guerra que va provocar el colp d’estat. Xilxes va ser un poble republicà per consciencia i va patir la guerra de forma molt dura i una postguerra que volia doblar l’anima de molts Xilxers que no podien ni expressar en paraules els seus sentiments sense ser represaliats, per això aquest dia no vol  ser mes,  que un acte de justícia en aquells Xilxers silenciats.

En record del 14 d’abril de 1931, data del inici democràtic de la segona república  i de  totes aquelles persones que patiren persecució per la lluita per la llibertat,   Esquerra Unida Xilxes ha organitzat la posada de la bandera i la pancarta commemorativa de les 8h.00 AM a les 22H, en la plaça del poble on tenen lloc totes les manifestacions cíviques de Xilxes i esta no podia ser menys.  

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com