LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1211886

Login Form

El regidor d’agricultura, Erik Segarra (Esquerra Unida), ha explicat que aprofitant que Facsa està realitzant el desviament de la canonada d’aigua potable al pas per la sèquia de l’ILLA, ha sol·licitat a la companyia la posada en marxa de la font,

El regidor d’agricultura, Erik Segarra (Esquerra Unida), ha explicat que aprofitant que Facsa està realitzant el desviament de la canonada d’aigua potable al pas per la sèquia de l’ILLA, ha sol·licitat a la companyia la posada en marxa de la font, que de tota la vida ha donat servei als llauradors i vianants. Al final s’ha acordat que es renovarà la fonteta amb una senzilla font que done servei com abans. També ha comunicat que al final d’aquesta setmana s’obrirà el Camí Vell de la Mar al tràfic, que en aquests moments és elevat per l’activitat agrícola.

El regidor d’agricultura (Esquerra Unida), també ha mostrat la seva alegria perquè aquestes fonts ja fa molts anys que es varen deixar sense servei, per la desídia del PP sobre el terme i tot el que haguera que veure amb els serveis gratuïts als ciutadans. El PP sols se centrava en allò que havia de veure amb les pombes i els fastos.  

De moment, de les dues fonts que teníem en el camí vell de la mar, hem tingut l’oportunitat de posar aquesta en marxa, aprofitant el desviament de la canonada per part de Facsa a petició de la regidoria. La font és un xicotet símbol de tots els xilxers i totes les persones que s’han criat en aquest entorn que era la nostra marjal. 

 

Al mateix temps, dins d’aquesta obra es marcarà el nivell de l’illa per al període d’hivern i estiu  per a què els llauradors puguen observar-lo.

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com