LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1211982

Login Form

En els últims anys l'Ajuntament contractava a un taxi per a dur a terme aquest servei, ara es farà carrec la Generalitat.

L'Ajuntament de Xilxes ha sol·licitat a la Conselleria de Sanitat la seua inclusió en el servei de trasllat d'analítiques sanitàries i documentació mèdica en el transport de valises que gestiona l'Hospital de Sagunt, la qual cosa suposarà un estalvi de 2.502'24 € anuals per a les arques municipals.

Des de l'equip de govern s'ha gestionat aquest servei, després de comprovar que en els últims anys l'Ajuntament contractava un servei de taxi privat per a dur a terme la recollida de mostres dels pacients dels centres de salut de la població de Xilxes i de la zona marítima, i el seu posterior trasllat a l'Hospital de Sagunt.

Després de converses entre l'alcalde de Xilxes, José Martínez, i el Director d'Assistència Primària de l'Hospital de Sagunt, Salvador Costa, s'ha procedit a la posada en marxa d'aquest servei, que en l'actualitat ja assumeix l'administració autonòmica.

El transport sanitari terrestre de les mostres biològiques i documentació sanitària es regula a través d'un expedient de licitació administrativa, gestionat pel Departament de Salut de l'Hospital de Sagunt.

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com