LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212306

Login Form

Resultado de imagen de orgullo gay

 


Resultado de imagen de orgullo gayL'origen d'aquesta celebració es remunta al 28 de juny de 1969, quan van tenir lloc els coneguts com 
adisturbis de Stonewall (Nova York), que marquen l'inici de la lluita pels drets dels homosexuals.

El 28 de juny se celebra el Dia de l'Orgull Gai, una data per a reivindicar els drets de gais, lesbianes, bisexuales i transexuales i instar a la resta de societat al fet que practique la tolerància i la igualtat amb aquest col·lectiu que porta segles sortejant la discriminació a nivell mundial a causa de la seua orientació sexual.

La commemoració té el seu origen en els disturbis de Stonewall, La matinada del 28 de juny de 1969, la policia de Nova York va dirigir una batuda contra el 'pub' Stonewall, situat al Greenwich Village. L'objectiu de la batuda policial era arrestar a homosexuals, les persones presents en el local es van rebel·lar contra els abusos policials. Aquesta mobilització va donar motiu a una sèrie de protestes ciutadanes, marcant l'inici del moviment d'alliberament homosexual.

Les primeres marxes de l'Orgull Gai per commemorar aquests fets van tenir lloc el 1970 a Nova York i Los Angeles. Ara es celebra a milers de ciutats de molts països del món.

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com