LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212050

Login Form

 

 

 

 

 

 

Les obres participants seran exposades durant els dies de celebració de la fira


L'Ajuntament de Xilxes ha organitzat dos concursos infantils de farolets i dibuix, activitats emmarcades en la IV Fira del Meló, que se celebra en el municipi del 5 al 7 d'agost.

Aquesta fruita típica de la població és el motiu principal de tots dos concursos de tècnica totalment lliure. En el cas del concurs de dibuix “Dibújamelo” s'han establert tres categories dividides per edats d'entre 3 i 11 anys, mentre que el certamen de farolets està dirigit a xiquets i xiquetes fins a 12 anys.

Els participants hauran de lliurar al jurat els seus dibuixos i farolets en la carpa d'organització, situada en el Passeig Marítim, en la primera jornada d'aquesta mostra, de manera que tots seran exposats durant la celebració de la fira.

La decisió del jurat es coneixerà el dissabte 6 d'agost a les 20 hores en la mateixa fira, on es realitzarà el lliurament de premis.

Les bases de participació poden consultar-se a la web municipal, així com en el Facebook de l'Ajuntament https://www.facebook.com/xilxeslamardebe

El regidor d'Agricultura, Erik Segarra, ha assenyalat que “hem organitzat diverses activitats paral·leles per obrir a tot el públic aquesta fira i convertir-la en un espai atractiu per al públic familiar, en el qual poder degustar el producte estrel.la de la nostra horta”.

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com