LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212178

Login Form

El taller, impartit per la Societat Espanyola d'Ornitologia, es realitzarà el dimarts 9 d'agost

Resultado de imagen de cajas nido ornitologica

08.08.16


L'Ajuntament de Xilxes ha organitzat un segon taller de construcció de caixes niu per a diferents tipus d'aus insectívores amb l'objectiu de reduir la població de mosquits, que es realitzarà el dimarts 9 d'agost a la Biblioteca a la Mar.

El taller, que es desenvoluparà de les 18'30 a les 20'30 hores, estarà impartit per professionals de la Societat Espanyola d'Ornitologia (SEO Birdlife) i està dirigit tant a adults com a nens i nenes. Després d'una xerrada introductòria, l'activitat continuarà amb una part pràctica de muntatge d'aquestes cases refugi destinades a espècies d'aus que s'alimenten de mosquits, com les rates penades o els falciots.

Després de l'èxit del primer taller de juliol, al que van acudir unes 50 persones que van construir 18 caixes niu, la Regidoria de Medi Ambient ha programat una segona edició. Igual que en l'edició de juliol, els participants podran emportar-se aquestes caixes per instal·lar-les en els terrats o parets de les seves cases.

Aquesta iniciativa persegueix oferir a la ciutadania noves opcions que permetin combatre els mosquits a través del control biològic, que se sumen als tractaments convencionals que s'estan duent a terme durant tot l'any i a la campanya informativa dirigida als veïns i veïnes per evitar la proliferació d'aquest insecte en l'àmbit domèstic.

El regidor de Medi ambient, Sergi Alejos, ha explicat que “a través d'aquest taller facilitem a la ciutadania noves eines per reduir la presència de mosquits. Les rates penades i els falciots consumeixen centenars de mosquits al dia, per la qual cosa creant nous espais per anidar també estem contribuint al seu control”.

Per la seva banda, l'alcalde del municipi, José Martínez, ha assenyalat que “estem molt pendents de l'evolució dels mosquits al llarg de tot l'any, i especialment a l'estiu, amb la finalitat d'evitar les molèsties que generen. Amb aquest taller complementem els tractaments setmanals i les diferents accions dutes a terme per combatre els mosquits, 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com