LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1211758

Login Form

Les festivitats locals del 2017 han sigut una altra de la qüestions acordades en la sessió, on Erik Segarra va demanar obrir un debat per al proxim any, ja que part de la comunitat educativa seria partidària de modificar les dates.

 01.09.16
La regidoria d'educació encapçalada per erik Segarra porta uns mesos darrere la subvenció però finalment es va obrir el termini en el transcurs del ple anterior i este, per lo que va resoldre tramitar-ho per decret d'alcaldia per a poder sol·licitar dins del termini, ara el Ple de l'Ajuntament de Xilxes corresponent al mes de setembre ha aprovat la sol·licitud d'ajudes per al manteniment de gabinets psicopedagògics escolars municipals, que ha tramitat la regidoria d'educació encapçalada per Erik Segarra(EU), acord pel qual es ratifica el decret d'alcaldia que va resoldre la regidoria per sol·licitar aquestes subvencions a la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport per a aquest 2016. El regidor explica que aquestes subvencions són per finançar un servei que presta l'ajuntament i d'aquesta manera la conselleria ajuda a pagar-lo, ja que és una despesa important.

 Aquesta ratificació també indica les partides pressupostàries de 2016 destinades a finançar el manteniment del Gabinet Psicopedagògic Municipal, que ascendeixen a 30.813'96 €.

Les festivitats locals del 2017 han sigut una altra de les qüestions abordades en aquesta sessió plenària, que ha aprovat les propostes del dia 24 d'abril (Sant Vicent Ferrer) i el 18 de setembre (Dia d'Ànimes). El regidor d'educació i portaveu de EU va demanar que s'òbriga una reflexio, ja que per a la direcció del CEIP Lluís Vives i alguns pares d'alumnes de l'institut d'Almenara creien que seria bo endarrerir una setmana les festes, és per allò que va demanar que amb un any per davant s'òbriga el debat.

 

Una modificació de crèdits i la cancel·lació de garanties definitives de les obres d'urbanització de les unitats d'execució A-4 i prolongació del Carrer Calvari han sigut uns altres dels assumptes aprovats.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com