LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1211891

Login Form

Image

 Dos empleats del consistori participaren en tallers orientats a la gestió del portal de la transparència de la web municipal.

 

 

 

 

 

 

06.10.16


ImageL'Ajuntament de Xilxes s'ha adherit al Pla de Transparència i Modernització Administrativa de la Diputació de Castelló, pel qual el consistori disposarà de noves eines que permeten treballar en favor de la transparència a través de la pàgina web municipal.

Aquest pla inclou tallers formatius per a dos empleats públics de l'Ajuntament, els quals participaran en sessions orientades a l'actualització de coneixements sobre la plataforma Gestiona, a través de la qual s'administra el portal de la transparència.

 

La publicació a la web de l'Ajuntament de les sessions plenàries en la VideoActa és una de las accions impulsades per l'actual equip de govern a través de la regidoria de noves tecnologies  per afavorir l'accés a la informació municipal. 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com