LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1211792

Login Form

La renovació de la canonada que uneix el poblat marítim amb el nucli urbà donarà una solució a les rebentades de la temporada d'estiu

11.10.16


L'Ajuntament de Xilxes ha iniciat, juntament als tècnics de l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals (EPSAR), l'estudi del projecte de renovació de la canalització d'aigües residuals, que uneix el poblat marítim amb el nucli urbà, i que aquesta entitat s'ha compromès a dur a terme.

Tècnics de l'EPSAR, tècnics de la Diputació de Castelló, enginyer i tècnics de l'Ajuntament, i el Regidor de Medi ambient, Sergi Alejos, han comprovat sobre el terreny les possibles ubicacions de la instal·lació i les solucions tècniques d'aquest projecte, que solventarà les rebentades que es produeixen en la temporada estival per les deficiències d'una canonada obsoleta que no està adequada a les necessitats actuals de la població.

Després de diferents reunions, l'EPSAR ha inclòs aquesta infraestructura com a prioritària en les obres a executar en el 2017 i està previst que la redacció del projecte estiga acabada a la fi d'enguany. Es tracta d'un projecte que assumiran íntegrament  l'EPSAR i la Diputació, i que podria superar els 700.000 €.

 A més dels 2'5 km de canalització, l'EPSAR també està valorant el trasllat de la depuradora del nucli urbà, instal·lació que s'ha quedat molt pròxima a la població. 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com