LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212204

Login Form

El guardó “Platja Inclusiva: sol i mar per a tots”, obtingut enguany, ha convertit el litoral del municipi en referent en l'àmbit de l'accessibilitat

25.10.16


La platja adaptada de Xilxes ha rebut un total de 1.604 usuaris entre la segona quinzena de juny i la primera de setembre, xifra que suposa 18 atencions al dia durant aquest període, les quals converteixen el litoral del municipi en referent en l'àmbit de l'accessibilitat després de l'obtenció enguany del guardó “Platja Inclusiva: sol i mar per a tots”.

Pel que fa a la procedència d'aquests usuaris, el 75% del total són de la Comunitat Valenciana, mentre que Madrid, Castella La Manxa, Aragó i Catalunya ocupen els següents llocs respectivament.

Les dades d'aquest balanç també revelen que les persones d'edats compreses entre els 41 i 45 anys són el grup que més ha accedit a aquesta platja, seguides dels usuaris de 71 a 75 anys.

Després de l'obtenció de la distinció “Platja Inclusiva: sol i mar per a tots”, referida a la ruptura de barreres arquitectòniques i atenció a persones discapacitades, Xilxes s'ha convertit en una de les 37 platges de tota Espanya amb aquest reconeixement i l'única en la província de Castelló.

 

Un coordinador i 3 monitors presten aquest servei en la Platja del Cirerer, les quals atenen i ajuden a les persones discapacitades a gaudir d'un bany en la mar.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com