LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1211842

Login Form

 

EU deu de preparar-se per a ser la gran força de l’esquerra anticapitalista que ens traga d'aquest mal son, en Xilxes, en la Generalitat i e Espanya.

El joc esta entre la dreta i l’esquerra anticapitalista, les mitges tintes del PSOE i PSC ja no son una opció per a la gent.  Com poden els socialistes apel·lar al rei i a la transició a estes altures quan aquesta situació en que vivim hui es fruit d'allò. La transició i el rei foren el encarregats de  perpetuar que el país estiguera sotmès als interessos de la banca i el capital i no de les persones  i en fer que els hereus  del franquisme seguiren controlant les mes altes institucions per atorgar-se l’impunitat, tot a canvi del bipartidisme. Quina solució pot donar la corona, i en quina legitimitat, per a resoldre el assumpte català o qualsevol altre senyors del PSOE i PSC?.

Açò fa olor a segona transició per a perpetuar el bipartidisme. Ho sentim PSOE, no enganyen a ningú.  

http://www.publico.es/468206/el-psc-defiende-que-la-corona-medie-entre-catalunya-y-el-gobierno-central

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com