LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212700

Login Form

Aquesta competició enfrontarà al Vila-real Club de Futbol Femení B i al Alqueries Club de Futbol Femení dissabte que ve 17 de desembre

12.11.16


L'Ajuntament de Xilxes ha organitzat el I Trofeu de Futbol Femení “Vila de Xilxes”, un esdeveniment esportiu que tindrà lloc dissabte que ve 17 de desembre en el municipi, i que pretén impulsar i donar visibilitat als equips femenins.

Aquesta competició reunirà sobre el camp al Villarreal Club de Futbol Femení B i al Alqueries Club de Futbol Femení, dos dels conjunts més destacats del moment en l'àmbit autonòmic i provincial.

La primera edició del Trofeu “Vila de Xilxes” es disputarà a les 17 hores en la Ciutat Esportiva  l'Alter i l'entrada és gratuïta.

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com