LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212473

Login Form

La imagen puede contener: 6 personas

La delegació local ha estat composta, per Patro Valls, regidora d'serveis  socials i de serveis municipals, J Navarro regidor d’hisenda,  l’alcalde Jose Martínez i el regidor de Turisme Alberto Ferrando i el técnic de turisme.

La delegació de l'Ajuntament ha mantingut diferents reunions de treball per a donar a conèixer l'oferta turística del municipi.

19.01.17

 

Xilxes ha presentat en la 37 Fira Internacional de Turisme Fitur l'oferta turística del municipi, que enguany està marcada per la seua aposta pel turisme inclusiu i familiar abanderat per les platges de la localitat i la varietat de serveis que ofereixen.

En la jornada La imagen puede contener: 6 personasdedicada a la Comunitat Valenciana una delegació de l'Ajuntament del municipi formada pel seu alcalde, José Martínez, el regidor de turisme, Alberto Ferrando, el tècnic de turisme i diversos membres de l'equip de govern ha estat present en aquesta fira en la qual Xilxes participa en el stand de la marca “Castelló Sud”.

A més de la visita al stand i la presentació d'un vídeo que recull els principals atractius turístics de la població, aquesta delegació municipal ha mantingut diferents reunions de treball orientades a consolidar Xilxes com a destinació familiar i a potenciar el turisme inclusiu, després de l'obtenció del guardó “Platja inclusiva: sol i mar per a tots”.

 

La delegació local ha estat composta, per Patro Valls, regidora de serveis  socials i de serveis municipals, J Navarro regidor d’hisenda,  l’alcalde Jose Martínez i el regidor de Turisme Alberto Ferrando i el tècnic de turisme.

 

 

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com