LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212611

Login Form

La imagen puede contener: texto

L'activitat s'iniciarà a les 10'30 hores a la Plaça de l'Armada

Aquest diumenge Xilxes celebra el DIA DE L'ARBRE, activitat emmarcada en l'agenda cultural amb la col.laboració d' Acció Ecologista Agró. Si voleu gaudir d'un dia de natura a vora mar, podeu acudir a la Plaça de l'Armada a les 10'30 hores!


Xilxes celebra aquest diumenge 12 de febrer el Dia de l'Arbre, jornada que es dedicarà a la plantació de diferents espècies de flora en les dunes de la platja amb l'objectiu de reforçar aquests punts afectats per l'últim temporal.

Aquesta activitat, emmarcada en l'agenda cultural de l'Ajuntament en col·laboració amb Acció Ecologista Agró i la Regidoria de Medi ambient, s'iniciarà a les 10'30 hores en la Plaça de l'Armada del poblat marítim, punt de trobada en el qual s'oferirà una breu xarrada explicativa prèvia a la plantació.

La jornada pretén contribuir a la reparació dels efectes ocasionats pel temporal en les microreservas de la platja, a més de conscienciar a la ciutadania de la importància de les plantacions en l'arena. Tal com destaca Sergi Alejos, regidor de Medi ambient, “després d'un temporal d'aquestes característiques és fonamental una replantació, ja que aquestes espècies compleixen la funció d'aguantar l'arena actuant com un xicotet mur de contenció en condicions normals, entre altres aportacions al medi ambient”.

La imagen puede contener: texto

Pin It








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com