LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1205646

Login Form

El Ayuntamiento de Xilxes ofrece un servicio a todos sus ciudadanos para acercar la Magdalena a sus vecinos, se organizará un autobús que tendrá salida desde la parada de autobuses de Xilxes, en la Calle Jaime I, a las 17:00 del 27 de febrero y posteriormente les recogerá a las 5 de la madrugada desde la salida prevista en Castellón.

La subida al autobús será por orden de llegada. Se respetará dicho orden para ocupar las plazas del bus.

Read more ...

 

Se trata de la primera Luna llena del invierno, que comenzó el 22 de diciembre. A esta Luna llena de diciembre, que es el última del año, se la conoce como Fría Luna Llena, debido a que las noches de este mes están en su etapa más larga y oscura, indicó la Administración Nacional de la Aeronáutica y del Espacio, NASA.

Los expertos de la agencia espacial estadounidense indican que a lo largo de este último mes del año la Luna está por encima del horizonte durante mucho tiempo y en su fase llena tiene una alta trayectoria en el cielo, y se enfrenta a un Sol bajo en el horizonte. No volvera a ocurrir que tengamos luna llena en navidad hasta el 2034.


El Festival Internacional de Música de cambra, aplegà a Xilxes, on els veïns pogueren gaudir d'una magnífica actuació, on entre altres participava el Xilxer Alberto Agut.
Aquest acte esta emmarcat dins II festival internacional de Música de Cambra de Castelló, que consta de quatre concerts, que s'iniciaran el dia 16 en el conservatori de Castelló i es perllongaran fins al dissabte 19 al pati de les Aules de Castelló.

En Xilxes se celebra el vibrant concert en el teatre municipal el passat dia 18 de desembre, on l'ajuntament del poble a més de preparar el teatre, participà junt amb la diputació i l'ajuntament de Castelló, entre altres entitats,  en fer possible aquesta activitat patrocinant-la.

Read more ...

 

Ahir es va celebrar a Castelló l'esdeveniment esportiu de l'any, la VI Marató Internacional. 2.244 persones disposades a córrer més de 42 km d'asfalt, i allà, d'entre totes, destacava la nostra campiona Eva Alcón veïna de Xilxes. 

Des d'aquesta redacció volem felicitar-la pel seu resultat, primer lloc a la categoria de veteranes i cinquena en l'absoluta, amb un temps de 3 hores i 15 minuts (millorant en 14 minuts la seva marca personal).
Després de la carrera, Eva, visiblement contenta i satisfeta, ens comenta "estic esgotada però he acabat sencera. Ara sols tinc ganes de tombar-me".
Tot esforç té la seva recompensa, i la nostra companya Eva és exemple d'esforç, constància i treball. 
Felicitar també a la resta de xilxers que han participat en aquesta dura prova, aconseguint excel.lents resultats: Sergio Sangabino, Ubaldo Fernández i Raúl Rodríguez.

Read more ...

 La información e inscripción, abierta a cualquier participante, se puede realizar en el Ayuntamiento de Xilxes y a través de la web www.vespaclubcastello.com, tiene un coste de 3€, que incluyen un almuerzo de hermandad y una camiseta conmemorativa. Paralelamente, del viernes 20 al domingo 22, se celebrará una exposición de fotografías de Vespas y Lambrettas antiguas, cedidas por los clubes, abierta para todos los visitantes.

Read more ...








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com