LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1205559

Login Form

 

La imagen puede contener: personas de pie y exterior

Cuenta la leyenda urbana que en un pueblo del País Vasco hubo una bomba que llegó a tierra pero nunca estalló. La bomba quedó incrustada en el medio de la plaza central del pequeño poblado. Los pobladores sorprendidos y asustados no se animaron a moverla, y mucho menos

Read more ...

 

L’associa cultural en commemoració del 8M i de la lluita de les dones, creu que és un moment idoni per posar el nom a un carrer o una plaça d’una dona que va exercir la seva tasca de mestra a Xilxes i formà part de la seva història com a primera i única alcaldessa de Xilxes, la qual cosa va ocórrer en el període democràtic de la II República.

 

La seva presidenta, Carmina Freire, ha declarat que  demanem que s’inicien els tràmits per posar un carrer al seu nom al nostre municipi. Demanen que el carrer tinga la suficient entitat i lloc vistós i transitat per a donar el reconeixement que mereix Na Paquita Sales dins la història del nostre municipi.

 

Read more ...

Un article molt interessant escrit per una col·laboradora magnifica llicenciada en Història. Per no perdre de vista el que significa el 8 de MARÇ. Xilxes 4 març del 2019

Resultado de imagen de 8 marzo historia

Read more ...








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com