LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1212140

Login Form

Pepe Botifarra.jpg

Almenara acollirà el pròxim 7 de febrer a les 20 hores, el concert d’ajuda als campaments de refugiats saharauís amb PEP GIMENO “EL BOTIFARRA” en el centre municipal de cultura. 

Organitza Bucràalmenara per als projectes de Caravana Humanitària, Vacances en Pau i ajuda als ancians i ancianes del Campament de Bucrà

Nascut en 1961 al barri de la Juderia  ade Xàtiva dins una família de malnom Botifarra (de la qual llavors era besnét), va debutar en les albaes del carrer Puig de Xàtiva amb catorze o quinze anys: la seua àvia materna, originària de Benigànim, (Vall d'Albaida), va ser la primera a ensenyar-li cançons populars.[1]

 Llavors, va començar a fer treball de camp amb el grup Sarau de la Costera de Ranes i, durant la dècada del 1980, va aprendre més de cinquanta cançons populars i romanços tradicionals directament de boca de les persones majors, amb la qual cosa es va convertir en dipositari d'una part important de la cultura de transmissió oral en vies d'extinció. Una dotzena d'estes peces les van enregistrar l'any 1985 en l'únic disc de Sarau, Balls i cançons de la Costera, en el qual Botifarra ja interpreta -entre moltes altres peces ballables- un cant de batre, l'estil amb el qual més s'identifica.

LIBRO RECOMENDADO DEL MES:

Escrito por Alberto Garzon:

Formación académica

  • Licenciado en Economía por la Universidad de Málaga (2003/04-2007/08)
  • Máster en Economía Internacional y Desarrollo por la Universidad Complutense de Madrid (2008/09-2010/11)

El diputado de mayor proyecion dentro de IU  aboga por un cambio de régimen que ahora parece más cerca de lo que había estado en mucho tiempo

ALBERTO GARZÓN

El músico valenciano presentará en formato acústico el domingo 4 de mayo en el Corral de Teatro de Xilxes ‘La gran prueba’, extraordinario disco convertido en una de las grandes sensaciones de la temporada. 

Calle Martires 12, Xilxes (Castello)

Programación próxima en el Corral de Teatro

Foto: Ya está aquí... ¡Os presentamos la nueva programación para mayo y junio en Corral de Teatro! Cine, teatro, fotografía... y música, mucha música en directo para distrutar en el Corral esta primavera. Esperamos que os resulten bien interesantes todas las actividades programadas. ¡La abuela Dolores os espera a todos en el Corral!

Read more ...








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com