LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1205637

Login Form

  • L'acte organitzat per l'associació va constar de dos eixos, per un costat les dones republicanes destacades dins l'àmbit cultural, científic i polític introduït per la professora Eva Alcón i per altre el presentat pel professor Ferran Valls, el qual va donar a conèixer el paper de Donya Paquita Sales com a primera i única Alcaldessa a Xilxes durant la Segona República, 
  • L'acte va tindre una absència significativa que va ser la del Regidor de Cultura, Sergi Alejos. Aquest era un acte que formava part de la programació de la Regidoria de Cultura de l'ajuntament del mes de novembre. 

Read more ...

Resultado de imagen de nadal entranyable

El 23 al 27 de desembre les persones majors participants estaran en règim complet en un hotel on podran gaudir d’activitats.  Un any més la població de Xilxes s’ha adherit al Programa d’autonomia i envelliment actiu: “Nadal entranyable” enfocat a persones majors que viuen soles i a més no tenen possibilitat material de reunir-se aquests dies tan especials amb familiars i amics.

Read more ...

 

- Qué día se realiza el cambio horario: en la noche del sábado 27 al domingo 28 de octubre de 2018 (último domingo de octubre).
- Cómo se realiza el cambio horario: a las 03.00 horas de la madrugada serán las 02.00 horas, con lo que dormimos una hora más. Amanecerá y anochecerá más pronto.
- En qué zona horaria estamos con este cambio: durante los cinco meses que dura el horario de otoño-invierno, España está en la zona UTC +1 (Canarias en la zona UTC 0).

Read more ...

L'Ajuntament de Xilxes ha aconseguit una subvenció de 4.500 euros de la Generalitat Valenciana que permetrà donar continuïtat al primer Pla Integral de Participació Ciutadana, projecte desenvolupat amb les associacions de la localitat i posat en marxa a l'octubre de l'any passat amb la finalitat de fomentar l'activitat associativa en la vida social i cultural.

Read more ...

La imagen puede contener: texto

Xilxes celebra aquest dissabte el II Aquatló Popular, competició organitzada pel Club Triatló Xilxes amb la col·laboració de l'Ajuntament del municipi en la qual s'han inscrit més de 200 esportistes tant de la categoria infantil com a adulta.

Els participants de la prova, que aquest any compta amb la supervisió tècnica de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, recorreran 2500 metres de carrera a peu per seguidament nadar una volta triangular de 1000 metres i finalitzar amb un altre segment de carrera a peu de 2500.

La competició s'iniciarà a les 9 hores i la recollida de dorsals podrà efectuar-se a partir de les 07:45 h a l'àrea habilitada en el Passeig Marítim.

Read more ...








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com