LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1205563

Login Form

Image
L'Ajuntament de Xilxes segueix millorant la Biblioteca Municipal amb nou mobiliari i augmentant el fons bibliogràfic amb la finalitat d'oferir un millor servei i satisfer les demandes dels seus usuaris. Així mateix, la Regidoria de Cultura ha dotat de 3 noves prestatgeries aquest espai i ha sumat més de 50 nous títols per a tots els públics en els últims mesos.

Aquestes millores formen part de l'aposta de l'equip de govern per la cultura i per la dinamització de la biblioteca, espai que també acull nombroses activitats com a presentacions literàries, contacontes o exposicions.

Les associacions poden presentar els seus projectes culturals fins al 24 d'abril

Aquestes ajudes, la quantia de les quals s'ha triplicat des de l'inici de legislatura, busquen l'impuls de l'activitat cultural i la participació activa de les associacions locals. Cal recordar que la Passió ja rep 1000 euros amb un conveni especial directe sense participar en aquestes bases i per fora de les associacions culturals.

Read more ...

El CEIP Lluís vives acaba la setmana cultural abans de les vacances. Aquesta setmana es va iniciar el passat divendres i ha conclòs aquest dimecres.

El centra ha fet un gran esforç organitzant les activitats on ha trobat el recolzament tant de l'AMPA com de l'ajuntament.

El regidor d'educació, Erik Segarra ens ha explicat que l'ajuntament ha participat en el circuit d'ensenyament viari que porta vàries setmanes preparant-se, també ha col·laborat ajudant a la cursa i activitats esportives i a mes la regidoria ha col·laborat junt l'associo cultural local en l'organització de l'exposició fotogràfica l'arròs, on es mostra les fases del cultiu de l'arròs a la marjal de Xilxes, més concretament a la finca de Peris

Read more ...








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com