LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1205602

Login Form

El centre d'infanLa imagen puede contener: fruta y comidatil i primaria inicia la setmana cultural, amb activitats diverses organitzades pel centre. L'ajuntament ha col·laborat amb l'organització de la cursa per part d'esports i la regidoria d'educació ha oferit avui un esmorzar per a tots els xiquets del centre. Demà la regidoria d'agricultura dirigida com la d'educació per Erik Segarra col·laborara preparant el terreny i facilitant els plantons de l'activitat consistent en la plantació de l'hort Escolar.
El dimecres  els xiquets junts als mestres,  faran la mona i despres celebaran el certamen musical i literari i  ja s'acomiadaran per a celebrar les vacances de pasqua.

 

Read more ...

 

La imagen puede contener: una o varias personas, multitud, cielo y exterior

Gran número de pares, avis i el regidor d'educació Erik Segarra (EU) acompanyen als xiquets en aquesta vesprada de festa. Els ninots aquest any han sigut espectaculars, amb el treball i d'implicació dels pares i mestres total, al final han sigut indultats un total de tres ninots. La festa ha conclòs  amb un berenar amb tots els assistents.

Read more ...








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com