LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1205647

Login Form

 

El Ayuntamiento de Xilxes ha realizado trabajos de acondicionamiento en los dos accesos al mirador de la pasarela de la playa con el objetivo de garantizar el tránsito de personas con dificultades de movilidad. Asimismo,se ha ampliado el ancho de las pasarelas de madera a 2'40 metros, medida que forma parte de la apuesta del consistorio por el turismo inclusivo.

Read more ...

Resultado de imagen de orgullo xilxes

L'Ajuntament de Xilxes està ultimant la programació del Dia de l'Orgull per al dissabte 7 de juliol, jornada que pretén reivindicar els drets del col·lectiu de lesbianes, gais, transexuals i bisexuals (LGTB) i conscienciar en valors com la tolerància i la igualtat.
La Regidoria d'Igualtat és l'encarregada d'organitzar aquest esdeveniment, l'activitat central del qual serà una caminada per la igualtat que recorrerà el Passeig Marítim.
La lectura d'un manifest, música en directe i diversos tallers de sensibilització són algunes de les propostes que completaran el programa d'activitats.
Aquest esdeveniment, que compleix aquest any la seva tercera edició, commemora la celebració del Dia Internacional de l'Orgull i s'afegeix a les diferents accions anuals de conscienciació per la igualtat com la Setmana de la Dona o la campanya realitzada enguany amb motiu del Dia Internacional de la Violència de Gènere.

L'Ajuntament de Xilxes millora el servei a la ciutadania amb un nou camió volquet per a la Brigada Municipal, adquisició per la modalitat de renting que respon a la necessitat de renovar la flota de vehicles per evitar noves despeses en reparacions.

En els últims dies també s'ha incorporat un vehicle pick-up i una màquina escombradora a la flota de serveis municipals, de manera que les tres adquisicions sumen 196.871 €, quantitat que s'abonarà en quotes mensuals durant 4 anys.

El proyecto también contempla la adecuación de la zona infantil i la creación de una zona saludable para las personas mayores

Esto ha sido fruto del consenso del equipo e gobierno que se reunió para abordar las obras del 2018 ademas de la forma que se realizaran para que generen empleo. 

Read more ...








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com