LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1205640

Login Form

L'Ajuntament de Xilxes ha iniciat aquesta setmana els treballs de reparació dels carrers  del poblat marítim amb l'objectiu de mantenir el casc urbà en condicions adequades i  atendre les peticions dels veïns i veïnes del municipi. Aquesta actuació conjunta de les regidories de Serveis Municipals i Urbanisme  emmarcada en el Pla de Condicionament s'estendrà al casc urbà de la població, i també inclou l'asfaltat del pont del Polígon Industrial Els Plans, així com l'adequació del  Camí Serratelles. Després d'una avaluació inicial de l'estat de l'asfalt, la Brigada Municipal està procedint
a reparar els diferents carrers durant aquestos dies.

 

 

foto archivo.

El portavoz del PP se atrevió a decir que la reducción del préstamo era la tendencia normal a lo que el portavoz de EU y teniente de alcalde, le respondió que era increíble que dijera eso, ya que la tendencia hasta ahora con el PP era ir incrementando e ir pasando de 1.200.000 a 1.500.000 y  a mas , la tendencia ahora es la contraria de 1.200.000 a 750.000 y la tendencia cambia por el cambio de gobierno.

Read more ...

El acuerdo solicita que se destine en los Presupuestos Generales una partida para la ejecución de las obras del plan integral

27.01.16

 El portavoz del PP se atrevió a decir que la reducción del préstamo era la tendencia normal a lo que el portavoz de EU y teniente de alcalde, le respondió que era increíble que dijera eso, ya que la tendencia hasta ahora con el PP era ir incrementando e ir pasando de 1.200.000 a 1.500.000 y  a mas , la tendencia ahora es la contraria de 1.200.000 a 750.000 y la tendencia cambia por el cambio de gobierno.

Read more ...

La imagen puede contener: 6 personas

La delegació local ha estat composta, per Patro Valls, regidora d'serveis  socials i de serveis municipals, J Navarro regidor d’hisenda,  l’alcalde Jose Martínez i el regidor de Turisme Alberto Ferrando i el técnic de turisme.

La delegació de l'Ajuntament ha mantingut diferents reunions de treball per a donar a conèixer l'oferta turística del municipi.

19.01.17

Read more ...

 Xilxes celebrarà la Romeria del Santíssim Crist de la Jonquera aquest diumenge 15 de gener, acte que commemora la troballa de la imatge del patró, i que forma part de les propostes recollides en la programació cultural del mes de gener promoguda per l'Ajuntament.

 Per a EU, totes les activitats tenen cabuda fins i tot les religioses. El que no te cabuda es,  que  l'igual que en Sant Antoni, que organitza una confraria, no siga en tots el casos igual, i que el mateix ajuntament siga el promotor directe d'algunes manifestacions religioses, amb la pèrdua d'oportunitats en les quals es podria demostrar la separació institucional entre ajuntament i església amb total normalitat. Aixi ho ha expresat el seu consell politic.

Read more ...

La programación ha incluido un total de 15 propuestas

09.01.17

El Ayuntamiento de Xilxes ha hecho una valoración muy positiva de la programación navideña organizada durante estas fiestas por el consistorio en colaboración con distintas asociaciones locales, ya que las buenas cifras de participación han sido la tónica predominante en la gran mayoría de los 15 actos programados.

Las novedades incluidas en la programación de este año han recibido una buena acogida. Las propuestas del Día de Reyes con actividades complementarias a la cabalgata, que ha estrenado carroza, o la visita de los pajes reales han congregado a un numeroso público.

Unas 200 personas participaron en la carrera popular San Silvestre, que también ha destacado por la respuesta positiva de los vecinos y vecinas, al igual que el cuentacuentos.

 

Xilxes celebra aquest cap de setmana la Fira del Comerç de Nadal, un esdeveniment organitzat per l'Associació de Comerços del municipi en col•laboració amb l'Ajuntament, que reunirà l'oferta dels establiments i serveis de la població en el Polifuncional de la Plaça Joan Pau II.

Read more ...

La suma d'esforços i el treball desenvolupat per l'Ajuntament de Xilxes, la Unió Musical Santa Cecilia del municipi i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana han aconseguit el finançament necessari per al projecte d'insonorització del local d'assaig, després de la seua inclusió en els pressupostos de la Diputació de Castelló aprovats en el ple celebrat aquest matí.

Read more ...

L'Ajuntament de Xilxes ha realitzat en els últims dies diferents tasques de manteniment en les instal·lacions del camp de futbol l'Alter amb l'objectiu de conservar la gespa en perfectes condicions de cara a la temporada que acaba de començar.
Aquests treballs, impulsats des de la Regidoria d'Esports, han consistit en el farciment de la gespa artificial, la substitució de les xarxes que envolten el camp i la reparació del marcador. Conjuntament amb aquesta reparació, s'han establert noves pautes de manteniment que contribuirán a una reducció en la factura energètica. 
Aquesta actuació està emmarcada en el pla de manteniment general de la Ciutat Esportiva l'Alter que es realitzarà 4 vegades a l'any i que també comprèn la resta d'instal·lacions de pádel, frontó i tennis.

 

Bajo el lema “Cada dia”, esta iniciativa pone en valor el servicio y los puestos de trabajo que aporta este sector de la población.

El concejal de esta área, Erik Segarra, ha explicado que “los comercios de Xilxes son fuente de ingresos para numerosas familias, por lo que tenemos que ser conscientes del servicio que ofrecen y de los puestos de trabajo que aportan. Nuestra voluntad es que esta campaña ayude a fortalecer y dinamizar el sector durante todo el año”

13.12.16

 

 

 

 

 

 

Read more ...








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com