LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1207800

Login Form

La imagen puede contener: planta 

L'Ajuntament de Xilxes repararà les vidrieres del CEIP Lluís Vives de la població amb l'objectiu de realitzar un manteniment adequat que garanteixca el bon estat de les instal·laLa imagen puede contener: plantacions, així com la seguretat dels xiquets i xiquetes del centre. La Regidoria d'Educació ha impulsat aquestos treballs, que contemplen la 

Read more ...

 

Per altra banda l'associació AGROXILXES junt la conselleria i recolzat també per l'ajuntament, impulsaran la creació d'una parcel·la demostrativa de cultiu de meló ecològic, on els llauradors podran veure i experimentar com seria aquest cultiu, amb la direcció tècnica de personal de la

Read more ...

  Estos pagos pendientes de anteriores legislaturas del Partido Popular ascienden a 18.780'68 €  

04.03.17

 El Ayuntamiento de Xilxes deberá abonar a la Sociedad General de Autores y Editores (SGAE) un total de 158 facturas pendientes correspondientes a las legislaturas anteriores del Partido Popular, las cuales ascienden a 18.780'68 €. 

Read more ...

 No hay texto alternativo automático disponible.Al proper ple, es donaran per extingits els agents urbanitzadors dels dos PAI's  i EU demana que es donen per extingits també els seus projectes i aixi no es pagarà IBI al 2018.

De moment, PSOE i PP pretenen seguir en els PAI's i l'altre soci no es pronuncia. Esquerra Unida tornara a demanar a tots els partits que recolzen la seua proposta i que tenim uns pocs mesos per portar-la endavant

Read more ...

Esquerra unida ha comunicat la seua posició que resumix inicialment amb aquest text i que anirà desenvolupant.
El servei municipal d'aigua que depén de l'ajuntament no està pensat perquè ningú s'enriqueix-ca amb les canonades i aigua propietat del poble i més quan la societat xilxera no es pot permetre pagar més per l'aigua que ja paga prou.

Read more ...

 

Aquellos vecinos y vecinas en esta situación deberán comunicar la baja en el consistorio durante el primer trimestre del año.Resultado de imagen de tasa basura

 

El Ayuntamiento de Xilxes ha informado que a partir de este año 2017 aquellos inmuebles sin suministro de agua quedan exentos de la tasa de basuras, tal como recoge la última modificación de las Ordenanzas Fiscales reguladoras referidas al servicio de recogida de basuras.   

Read more ...

L'Ajuntament de Xilxes ha iniciat aquesta setmana els treballs de reparació dels carrers  del poblat marítim amb l'objectiu de mantenir el casc urbà en condicions adequades i  atendre les peticions dels veïns i veïnes del municipi. Aquesta actuació conjunta de les regidories de Serveis Municipals i Urbanisme  emmarcada en el Pla de Condicionament s'estendrà al casc urbà de la població, i també inclou l'asfaltat del pont del Polígon Industrial Els Plans, així com l'adequació del  Camí Serratelles. Després d'una avaluació inicial de l'estat de l'asfalt, la Brigada Municipal està procedint
a reparar els diferents carrers durant aquestos dies.

 

 El concejal de contratación de personal Erik Segarra, de Esquerra Unida, ha dado las cifras de las contrataciones del 2016.

   El concejal de Esquerra Unida, Erik, ha declarado que su grupo se encuentra satisfecho y que era un punto de su programa el que los servicios y las obras municipales se realizaran con parados del municipio.

   

Read more ...

 

foto archivo.

El portavoz del PP se atrevió a decir que la reducción del préstamo era la tendencia normal a lo que el portavoz de EU y teniente de alcalde, le respondió que era increíble que dijera eso, ya que la tendencia hasta ahora con el PP era ir incrementando e ir pasando de 1.200.000 a 1.500.000 y  a mas , la tendencia ahora es la contraria de 1.200.000 a 750.000 y la tendencia cambia por el cambio de gobierno.

Read more ...

El acuerdo solicita que se destine en los Presupuestos Generales una partida para la ejecución de las obras del plan integral

27.01.16

 El portavoz del PP se atrevió a decir que la reducción del préstamo era la tendencia normal a lo que el portavoz de EU y teniente de alcalde, le respondió que era increíble que dijera eso, ya que la tendencia hasta ahora con el PP era ir incrementando e ir pasando de 1.200.000 a 1.500.000 y  a mas , la tendencia ahora es la contraria de 1.200.000 a 750.000 y la tendencia cambia por el cambio de gobierno.

Read more ...

 

La portaveu d’Esquerra Unida al Parlament Europeu Marina Albiol ha visitat aquest matí la dessaladora de Xilxes-Moncofa, acompanyada pel portaveu d’EUPV a l’Ajuntament de Xilxes Erik Segarra. 

Després de mantindre una reunió amb el col·lectiu local d’EUPV Xilxes per conèixer les dificultats a què s’enfrontaria el municipi en  

 

Read more ...

El ayuntamiento  está abriendo el acceso al camping con una máquina contratada.

Las tareas de la Brigada Municipal se están centrando en la zona de la Calle 16 al camping ubicado en el poblado marítimo, acceso que había quedado cortado por el agua y que se está restableciendo con una máquina con pala. 

 

Los operarios también se han encargado de realizar una limpieza manual retirando la acumulación de algas y distintos residuos que el fuerte oleaje ha empujado hacia el paseo, que en algunos tramos ha quedado cubierto de piedras.

Read more ...

La imagen puede contener: 6 personas

La delegació local ha estat composta, per Patro Valls, regidora d'serveis  socials i de serveis municipals, J Navarro regidor d’hisenda,  l’alcalde Jose Martínez i el regidor de Turisme Alberto Ferrando i el técnic de turisme.

La delegació de l'Ajuntament ha mantingut diferents reunions de treball per a donar a conèixer l'oferta turística del municipi.

19.01.17

Read more ...

 Resultado de imagen de deuda publica

 

El Ayuntamiento de Xilxes reducirá su deuda en un 30% a finales del 2017 respecto a como se comenzó el mandato, según la previsión recogida en el presupuesto aprobado para el actual ejercicio.

La disminución de deuda realizada por el actual equipo de gobierno estará en torno a 1.250.000 € a finales de este año, ya que a su llegada al consistorio la deuda viva se situaba en el 123% y ascendía a 4.179.605'27 €.

Los presupuestos de este 2017 dedican un 14% a la disminución de deuda, que se está amortizando a un ritmo aproximado de 500.000 € al año. Paralelamente, este saneamiento de las arcas municipales también está afrontando la amortización de una línea de crédito de 1.200.000 € heredada por el anterior equipo de gobierno, de la que se pudo disponer únicamente de 250 € en junio de 2015.

Para el Teniente de Alcalde, Erik Segarra, el esfuerzo ha sido máximo por parte de todos y sobre todo de la ciudadanía, debido al endeudamiento dejado por el PP que nos dejo una deuda a largo plazo en deuda viva de 4.179.605'27 € mas casi 1.200.000 de deuda a corto plazo, en forma de póliza a un año, que también esta siendo reducida

 Xilxes celebrarà la Romeria del Santíssim Crist de la Jonquera aquest diumenge 15 de gener, acte que commemora la troballa de la imatge del patró, i que forma part de les propostes recollides en la programació cultural del mes de gener promoguda per l'Ajuntament.

 Per a EU, totes les activitats tenen cabuda fins i tot les religioses. El que no te cabuda es,  que  l'igual que en Sant Antoni, que organitza una confraria, no siga en tots el casos igual, i que el mateix ajuntament siga el promotor directe d'algunes manifestacions religioses, amb la pèrdua d'oportunitats en les quals es podria demostrar la separació institucional entre ajuntament i església amb total normalitat. Aixi ho ha expresat el seu consell politic.

Read more ...

La programación ha incluido un total de 15 propuestas

09.01.17

El Ayuntamiento de Xilxes ha hecho una valoración muy positiva de la programación navideña organizada durante estas fiestas por el consistorio en colaboración con distintas asociaciones locales, ya que las buenas cifras de participación han sido la tónica predominante en la gran mayoría de los 15 actos programados.

Las novedades incluidas en la programación de este año han recibido una buena acogida. Las propuestas del Día de Reyes con actividades complementarias a la cabalgata, que ha estrenado carroza, o la visita de los pajes reales han congregado a un numeroso público.

Unas 200 personas participaron en la carrera popular San Silvestre, que también ha destacado por la respuesta positiva de los vecinos y vecinas, al igual que el cuentacuentos.

 

El compromiso de Colomer, para un municipio como el de Xilxes, no ha ido mas allá de ampliar la sombra para la playa accesible, totalmente insuficiente para el impulso del sector turístico sostenible que necesita Xilxes, tras el fracaso de las políticas anteriores del PP, que no consiguieron impulsar una industria comercial y de servicios alrededor del turismo, que generara empleo y rique

Read more ...








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com