LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1207979

Login Form

L'equip de govern a creat una comissió de treball amb un membre de cada partit que'l compon. Aquest equip anirà reunint-se i preparant i revisant documentació per a determinar en quin estat i en quines condicions s'ha gestionat l'ajuntament de Xilxes en els últims anys. L'equip podrà ser recolzat per experts externs que donen llum als conters municipals.


El document és l'estat del deute a eixa data exacta, que diu que és de 4.179.605,27 €, però que no és tot. A banda l'ajuntament tenia una línia de crèdit de 1.200.000 € dels quals tenia gastat prop d'un milió d'euros més, el 12 de juny del 2015,  pel que el deute de l'ajuntament sobrepassava els cinc milions.

Esquerra Unida es mostra satisfeta per l'inici de l'auditoria.  La gent te que ser  conscient del mal que ha fet al poble el PP amb la seua gestió, els diners malvaratats eren de tots el Xilxers i les seves politiques ens han conduit a este deute que tenim que pagar els veins del poble.

EL precio máximo sera de 86(escuela infantil) + 64 comedor = 150€ en total, si se hace por renta, como apunta la generalitat,  muchas familias pagaran menos de los  86 euros de escolarización, el ayuntamiento ya se ha comprometido en este precio máximo que espera que al final sea menos para muchas familias.

La Escuela Infantil Municipal “Isabel González Torres” de Xilxes oferta las últimas plazas para el curso 2016/2017, que empezará a partir del mes de septiembre, y cuyo plazo de inscripción continua abierto.
El Ayuntamiento de Xilxes ha recordado que quedan plazas vacantes para las unidades de 0 a 3 años y que el precio máximo por alumno, una vez aplicados los bonos de la Generalitat, será de 150 € para las rentas más altas, 84 de los cuales se destinan a la escuela infantil y 66 al servicio de comedor. En el caso de las rentas más bajas, el coste será menor.

Read more ...

 El Ayuntamiento de Xilxes ha iniciado una campaña informativa para la recogida de objetos voluminosos con el objetivo de concienciar a la ciudadanía de la necesidad de hacer un uso correcto de este servicio gratuito y de evitar la acumulación de estos objetos en la vía pública o en lugares no autorizados.

 Ahora si que recogerá Fobesa los voluminosos, no como hasta hace unos meses que lo recogía la brigada municipal, aunque por contrato lo tenia que hacer Fobesa, pero el PP acordó de forma verbal con la concesionaria que no cumpliera el contrato de recogida y que lo haría la brigada del ayuntamiento, lo mismo ocurría con la limpieza del mercado. Esquerra Unida Xilxes ..

Read more ...

 El Ayuntamiento de Xilxes ha anunciado que el próximo jueves 28 de abril se cierra el plazo para presentarse a la bolsa de trabajo de arquitecto municipal, convocada por la Concejalía de Trabajo y Contratación con el objetivo de seleccionar un arquitecto que desarrolle las funciones propias del puesto.  

Read more ...

Regidoria Agricultura; Está previsto que este mercado se lleve a cabo durante los meses de verano por la afluencia de visitantes al municipio.  

El Ayuntamiento de Xilxes ha abierto el plazo para que los agricultores del municipio se registren en el Mercado de Producto Local Certificado, una iniciativa de la Concejalía de Agricultura que les permitirá vender los productos cultivados en la huerta del municipio directamente a los vecinos.

Read more ...

POYS SOL·LICITATS NUCLI URBÀ DEL POBLE PER AL  2016: ALÇAMENT DE PASSOS DE VIANANTS I VORERA CARRER CALVARI FINS POLÍGON INDUSTRIAL

Erik Segarra explica que des de la regidoria de treball de l'ajuntament de Xilxes, hem dissenyat un projecte per al POYS del nucli urbà del poble, que es puga fer amb l'ajuda d'aturats del sector de l'obra de Xilxes.

Read more ...

  La despesa elèctrica de l’ajuntament es finança del pressupost municipal.  El subministrament d’energia del l’enllumenat públic i dels edificis municipals és  molt necessari,  però els  ciutadans de Xilxes desconeixen quines són les xifres reals.

El total de la despesa elèctrica del 2015 és de  173.3452.96€,  dels quals intentarem fer en aquest article un xicotet desglossament dels subministres mes quantiosos. 

Casa consistorial:  

10447.52€

Read more ...

El Pleno del Ayuntamiento de Xilxes ha celebrado el pleno ordinario correspondiente al mes de marzo en el que se han aprobado las solicitudes para optar a las subvenciones de los Planes Provinciales de Obras y Servicios (POYS), cuyos proyectos consisten en el suministro para la creación de un parque canino y mobiliario para la zona marítima, así como la adecuación peatonal de la calle Calvario y la creación de 5 resaltos en la calzada. 

Read more ...

El Regidor d’agricultura, Erik Segarra, Esquerra Unida; l'aprovació dels nous preus públics de la neteja de parcel·les agrícoles del terme busca dos objectius clars. 1r Intentar que els bancs i inversors que tenen moltes fanecades netegen les finques. 2n Que aquesta neteja es porte a terme en persones aturades del poble si decideixen contractar la feina a l’ajuntament.

Fins ara, sols el primer any, varen ser efectives les iniciatives que va prendre el PP, però després dels dos últims anys no s’han netejat terres a penes, pel que no ha sig

Read more ...



Per al regidor de treball i agricultura estem avançant en el manteniment del terme actuant en séquies i camins municipals i a la volta, donarem feina a les persones, cosa molt necessària amb tant d’atur que tenim al poble.

l regidor també ha declarat que un tema que teníem pendent de solucionar, és la connexió de la séquia del poble amb l’Illa. Actualment es feia per un tub de 50cm que es taponava i feia que es desbordara la séquia entrant l'aigua a les ‘’encordaes’’. Per tal de solucionar-ho la regidoria amb l’acord del personal de la brigada i els presidents de la partida de les ''encordaes'' i establits s'ha decidit actuar fent la séquia a cel obert com la que aplega al llarg de tota la ratlla amb Moncofa

Read more ...

 

La Policía Local de Xilxes ha recuperado 4 coches robados que habían sido abandonados en las calles del municipio. Dos de los vehículos pertenecían a propietarios de la Vall d'Uixó y de Segorbe, mientras que los otros dos habían sido sustraídos de un concesionario de coches de Valencia. 

Tras el aviso de vecinos del municipio, los agentes han comprobado que en la Calle Alicante y en la Calle Moncofa estaban estacionados dos vehículos todoterreno de alta gama que aparentemente no pertenecían a personas de la localidad. Tras las comprobaciones pertinentes, los agentes han verificado que se trataba de coches cuyos propietarios habían denunciado como robados.

 

Read more ...

L’examen de la borsa de treball serà el dia 4 de març a les 10h a l'ajuntament.

El regidor de treball Erik Segarra (EU), ha explicat que les llistes provisionals han eixit en 86 admesos de moment. El dia 4 de març seran les proves, a les 10h, que es realitzaran a l'ajuntament.

Read more ...

Esta semana la Brigada Municipal empezará con los trabajos de pintura en los pasos de peatones y la señalización viaria

El Ayuntamiento de Xilxes, a través de la Concejalía de Obras Públicas, ha finalizado las obras de remodelación de parte de las aceras y el repintado de los pasos de peatones del municipio. Se trata de una operación de mantenimiento que incluye tanto el casco urbano como la zona marítima.

Muchos tramos las baldosas están por colocar durante muchísimos años.

Respecto a la reparación de las aceras, los operarios de la Brigada Municipal han acondicionado las calles más transitadas cuyas aceras presentaban desperfectos. Es el caso de la Calle Francisco Serra, la Cal

Read more ...

 

L'Ajuntament de Xilxes ha celebrat el ple ordinari del mes de gener en el qual s'ha aprovat un conveni per a la concessió de subvencions amb la finalitat d'evitar la pobresa energètica en llars en risc d'exclusió social, així com la pèrdua d'habitatge per impagament del lloguer, entre altres qüestions.

 Aquesta sessió plenària s'ha caracteritzat, a més, per l'engegada del nou sistema de vídeo acta instal·lat recentment que permet gravar els plens complets. Una millora tecnològica que facilita el seguiment de les sessions municipals i la qualitat de l'apilament documental de les mateixes.

Així mateix en el ple s'han tractat altres temes com la designació de representants de la corporació municipal per al Consorci gestor del Pacte Territorial per l'ocupació i s'han establit preus públics per l'assistència a activitats educatives i culturals promogudes per l'Ajuntament.

 El plenari també ha ratificat l'acord per a la modificació dels estatuts del Consorci del Pla Zonal de Residus de les Zones III i VII.

 








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com