LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1207960

Login Form

Ante el evidente deterioro del puente que da acceso al Polígono Industrial Els Plans, que supone un peligro por la importante utilización de la vía para acceder al trabajo, el Ayuntamiento de Xilxes ha impulsado recientemente una serie de actuaciones para buscar una solución al problema.   El consistorio de Xilxes a través de José Martínez, inició conversaciones con el Ayuntamiento de Moncófar   y con la Diputación Provincial para solicitar colaboración y resolver el asunto entre todas las partes

El concejal de Industria, Erik Segarra  espera que se resuelva de forma satisfactoria y definitiva en breve, ya que si queremos el desarrollo de la industria y captar nuevas inversiones de los grupos industriales que ya están implantados en nuestro municipio o lleguen otros nuevos, es imprescindible que los accesos al polígono estén en buenas condiciones.

Read more ...

 El Teniente de Alcalde del Ayuntamiento de Xilxes, delegado de Agricultura y a la vez de comercio, Erik Segarra, ha señalado que es una iniciativa que une, uno de los productos más representativos de nuestra agricultura con el impulso a nuestros comercios de restauración y sirve a la vez para promocionar al municipio como destino turístico gastronómico”. 

 

Read more ...

Resultado de imagen de deuda
El el pasado pleno se aprobó, con el voto a favor de todos los grupos, un crédito de 1.2 millones de euros para pagar un crédito a corto plazo que solicitó el PP en 2015.

Dicho crédito anterior  de 1.2 millores de euros, fue solicitado por el PP en el 2015 unos meses antes de abandonar el gobierno local, con el voto en contra de Esquerra Unida, para realizar un pago de 500.000 euros, es decir 700.000 euros de más para “poder gastar”. Y de hecho lo hicie.......

Read more ...

 Erik Segarra, regidor d'Esquerra Unida, comenta que "estem molt contents del resultat, primer que res, per la resposta de la gent, al final han segut 22 alumnes, que creiem que han gaudit aquestos dies en l’escola de Nadal municipal, mentre molts dels pares treballaven, la prova és la quantitat d'avis que portaven i replegaven els xiquets de l’escola".

Per altra banda, el regidor d’educació, es mostra content d’haver pogut contribuir a la conciliació de la vida laboral i familiar dels xilxers. A més el cost per a les famílies ha sigut simbòlic,  7 euros per els 6 dies d'escola

Read more ...

 Erik Segarra explica que el servicio se iniciará con dos trabajadores seleccionados del antiguo PIPE, pero que a principios de enero se convocarán las bolsas de trabajo y que a principios de febrero previsiblemente, el servicio se cubrirá a través de la nueva bolsa de trabajo,  en este caso especifica de limpieza viaria.

 

Read more ...

Resultat d'imatges de padron mucipal

De estos datos cabe destacar que solo 28 fueron defunciones y los nacimientos fueron 20 por lo que bajaron 8 personas por estos motivos. La causa principal de pérdida de habitantes durante el 2014, fue el que 90 vecinos se han trasladado de municipio, en concreto llegaron 97 nuevos vecinos provenientes de otros municipios de España pero se fueron de Xilxes 165.

Read more ...

El Regidor de Treball i contractació de personal d’EU, Erik Segarra, ha explicat que gran part d’aquesta plaça es cobrirà mitjançant una subvenció pública. Per una altra banda, ha explicat que la greu situació dels xilxers davant l'atur necessita  polítiques actives per ajudar-los a trobar feina i de pas activar una ajuda per a les famílies a través del treball públic oferit per l’ajuntament. 

Read more ...

Aquest mes de setembre s’ha formalitzat l’Associació cultural La Veu del Poble a Xilxes. Aquesta organització cultural vol ser un element de participació i expressió de la ciutadania de Xilxes, amb la promoció d’activitats que potencien i fomenten la cultura en tots els seus aspectes. Naix com a reclam dels seus integrants de desenvolupar l'opinió crítica i argumentada al voltant dels temes diversos que afecten al poble, 

Read more ...

El terme necessita una neteja integral de sèquies, barrancs i desaigües, alhora que la gent del poble necessita treball. És per això que el regidor d'agricultura i al temps de treball, Erik Segarra, d’Esquerra Unida, vol fer un pla de ''empleo'' amb aportació municipal. I demanar col·laboració a la  Conselleria d'Agricultura i de Treball. Ja que amb els mitjos actuals que equivalen a un pressupost de 10.000€ i 3 persones treballant durant 3 mesos del pla d'ocupació agrària,  resulta 

Read more ...

Resultado de imagen de AJUNTAMENT XILXES

Ahir es va celebrar el plenari que es convoca l’últim dijous de cada mes. 

En principi l’ordre del dia incloïa l’aprovació del programa de festes del Crist,  el canvi d’hora del ple de setembre per coincidir amb l’hora de bou en les festes del Crist i per últim punt, l’aprovació dels comptes del 2014.

 Pel que fa a l’aprovació dels comptes del 2014, s’aprovaren amb els vots a favor de tots els partits a excepció d’EU que es va abstindre argumentant que no eren uns compters justos per als xilxers, ja que no s’adequaven en el pressupost a les necessitats del poble.

 En quant al programa de festes, va ser aprovat per unanimitat de totes les forces polítiques, encara que el regidor d’EU va mostrar el rebuig de la formació a què l’ajuntament organitzara i pagara la missa del Crist que en el 2014 costà 1.070€.

 En tot moment el regidor de la formació d’esquerres deixa clar que no s’oposa al fet que es faça la missa, és més, Erik Segarra incideix en què l’ajuntament ha de col·laborar en la cofradia o l’organització que vulga organitzar-la, en posar els mitjos de seguretat necessaris per a la processó o missa, però el consistori no ha d’estar per organitzar-la i pagar-la, ja que l’article 16 de la Constitució Espanyola declara l’ aconfessionalitat de l’Estat, i l’ajuntament és una circumscripció administrativa en què es divideix l’Estat, per la qual cosa no és el seu paper organitzar actes religiosos de cap confessió concreta. 

També va resultar molt interessant d’intervenció del públic, encara que al PP no li sembla molt oportú, va ser molt positiu i enriquidor. Entre altres coses la gent va preguntar per l’auditoria de comtes de l’ajuntament, per temes de contaminació, olors i molèsties veïnals. També es varen exigir canvis al nou consistori perquè no esdevinguin “los mismos perros con diferentes collares”.

 

  

Aquest cap  de setmana ha finalitzat la III Fira del Meló a Xilxes, a més de ser l'últim poble de les 4 cites, La Llosa, Moncofa, Almenara i Xilxes ha sigut la millor pel que fa a vendes i visitants segons declaren alguns llauradors.

El regidor d’Agricultura de Xilxes, Erik Segarra, ha declarat que després de parlar amb diferents llauradors

Read more ...

El Ayuntamiento de Xilxes ha sido sentenciado el pasado Mayo de 2015, a abonar la cantidad total de 74.090,93 € en relación a los intereses por la demora en el pago de certificaciones de las obras del Centro de Educación Infantil de Primer Ciclo y la construcción del Trinquete Municipal, a la empresa constructora Infraestructuras Terrestres, S.A.

Read more ...

El ple de l’ajuntament aprova les noves tarifes de l'escola infantil: 84 € d’escolarització i 66 de menjador.  EL PP vota en contra argumentant que han de pagar tots els veïns mentre es beneficia sols una part de la població. 

 L’aprovació d'aquestes noves tarifes tal com va explicar el regidor d'educació Erik Segarra és un primer pas cap a la gratuïtat de l'escola infantil, ja que està executant els pressupostos del PP aprovats per a tot el 2015.  El PP va atacar durament la mesura argumentant que genera dèficit,  cosa que el regidor d’Esquerra Unida li va respondre que ho considerava graciós després de generar 4.6 milions de deute i no precisament en serveis al ciutadà, i que ara tots haurem que pagar.  

Read more ...

El consell, al qual acudiren els 11 membres de l'òrgan, va repassar totes les qüestions importants de Xilxes per a portar-les davant del nou govern del qual és part Esquerra Unida Xilxes.

En l'anàlisis fet, amb la informació facilitada pel seu regidor, conclou que per a Esquerra Unida la màxima prioritat es  l'ajuda a les famílies mitjançant el treball.

Read more ...

El parkimetre a segut precintat esta vesprada, per ordre del nou govern. 

Es una revindicació de l’esquerra,  que fins i tot ESQUERRA UNIDA(EU) XILXES presentà proposte al ple  en la legislatura anterior, per retirar-lo, ja que perjudicava als interessos del poble, perque  feia que la gent dels voltants no poguera vindre a prendré el bany i fer-se un gelat.

 








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com