LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1204052

Login Form

La carretera entre Xilxes i la platja necessita un manteniment integral que abans feia la diputació, però ara després que el PP de Minguet per capritxos dels PAI'S fera que el poble es tinguera que fer carrec de la carretera EU busca solució definitiva.

Esquerra Unida vol conveniar el manteniment amb la GVA i a més volem que la Cantera tinga un cànon que pagar alt per omplir la rotonda de pols i pedres i restar seguretat a la rotonda.

Com sempre Esquerra Unida buscara i portara a terme la solució com moltes altres més coses que ja hem solucionat.La CV230 de Xilxes a Soneja arranca des de meitat del pont de Xilxes sobre la via Xilxes fins a Soneja. Ara mateix, la Generalitat està arreglant el tram entre Xilxes i la Vall.

Read more ...

Read more ...

Les empreses a càrrec del projecte, CIOPU i FACSA, han emés els informes sol·licitats pel consistori arran de l'ocorregut el passat 11 de novembre després del temporal.

No obstant per a Esquerra Unida, caldrà veure com funciona una vegada solucionades les deficiències i avaluar de nou el funcionament, esperem que es solucione el problema, de lo contrari l'ajuntament i l'equip de govern no dubtara a exigir solucions als diferents actors.

Read more ...

 

Segun los datos publicados por el SEPE en el mes de Noviembre el número de parados ha bajado en 20 personas. De las 20 personas que salieron de la lista del paro en Xilxes descendio en 6 hombres y 14 mujeres.

El número total de parados es de 96, de los cuales 47 son hombres y 49 mujeres.

Read more ...

 


Per al regidor d'educació de Xilxes, Erik, ara ha arribat el punt en què és imprescindible la línia d'autobús, ja que l'altre dia mateix el responsable DE LA FUTURA FACTORIA DE BATERIES DE VOLKSWAGEN VA VISITAR L'IES BOTÀNIC, la incomunicació per bus entre Xilxes i La Vall està afectant als joves de Xilxes, ja que  no puden estudiar l'FP dels cicles formatius tecnològics que s'imparteixen a La Vall, com si feien desenes d'estudiants fa 20 o 30 anys.

Read more ...

El número de parados en Xilxes es 116 al cierre de octubre.

 

Según los datos publicados por el SEPE en el mes de octubre el número de parados ha bajado en 3 personas. 

El número de parados en Xilxes es 116 al cierre de octubre.

Un dato es que está bastante a la par el paro entre hombres y mujeres y la cifra del paro femenino es del 54% del total.

Para Esquerra Unidad Xilxes, hay que impulsar desde el gobierno local medidas para el desarrollo industrial del municipio, pero además hay que plantear un desarrollo agrícola, ya que tenemos un potencial sin explotar fruto de la especulación inmobiliaria, por otro lado debemos de pensar en impulsar un sector turístico sostenible 

Read more ...








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com