LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1207753

Login Form

 

 Xilxes celebra la Junta Local de Seguretat, la qual aporta dades positives:

 La delinqüència s'ha reduït en més d'un 50% respecte de l'any passat
 Els casos de seguiment de violència de gènere han passat de 9 a 3

El Ayuntamiento de Xilxes ha celebrado la Junta Local de Seguridad, la cual ha aportado datos positivos respecto a la delincuencia y la violencia de género en el municipio. En concreto, respecto al año pasado la los actos delictivos han descendido más de un 50%, mientras que los casos de seguimiento por violencia machista han pasado de 9 a 3, según datos facilitados por los cuerpos de seguridad.

La sesión ha contado con la asistencia de la Subdelegada del Gobierno en Castellón, Soledad Ten, el alcalde de Xilxes, José Martínez, la concejala Patro Valls, y representantes de la Policía Local y la Guardia Civil de Almenara y Burriana.

 

La imagen puede contener: 6 personas, personas sentadas, tabla e interior

  • Los agentes han insistido en la necesidad de denunciar y de llevar el documento Data para acreditar el origen de la cosecha transportada
  • Erik Segarra Recordó el tema de facilitar el acceso de las cadenas del termino aparte de la policia local a la Gardia Civil tambien.
  • Un nuevo miembros del consejo agrario solicito la retirada del cartel de la cámara agraria.

14.02.20

Read more ...

La imagen puede contener: cielo, nube y exterior

L'Ajuntament de Xilxes ha aconseguit que l'empresa que va executar les obres de modernització de serveis del Polígon Industrial ‘Els Plans’ assumeixca el cost del reasfaltat de vials, després de detectar desnivells en el ferm als pocs mesos de la finalització dels treballs. Les reclamacions del consistori han possibilitat que l'adjudicatària URBAMED, responsable de les obres que van culminar a principis de l'any passat, retorne l'asfalt al seu estat original perquè els usuaris puguen circular en condicions òptimes en trobar-se les obres en període de garantia, pel que no suposaran cap cost per a l’Ajuntament.

 

La imagen puede contener: teléfono, texto que dice "NOU CANAL DE L'AJUNTAMENT DE XILXES Telegram canal: AJUNTAMENT DE XILXES Ajuntament de Xilxes"El regidor de noves tecnologies Erik Segarra, ens ha explicat que s'ha treballat amb la realització del projecte per implantar les noves tecnologies a l'ajuntament, tot açò pareix fàcil però ha implicat des de funcionaris per gestionar la informació, la regidoria per preparar un manual el canal i tots el mitjos al igual que la difusió.

Els usuaris d'aquesta plataforma rebran els bàndols, avisos i informació relacionada amb activitats i esdeveniments, entre altres qüestions

 

 

 

 

Read more ...

La imagen puede contener: cielo, árbol, exterior y naturaleza

L'Ajuntament de Xilxes està desenvolupant tasques d'adequació en el passeig marítim amb la finalitat de reparar els danys que les inclemències meteorològiques han ocasionat en els últims dies. En concret, els operaris de la Brigada Municipal estan treballant en la retirada de les pedres i la sorra d'aquesta zona de pas per als vianants, així com en la neteja de les papereres. Els treballs continuaran en les pròximes hores fins a deixar el passeig en condicions.

 

Read more ...

 La imagen puede contener: cielo, árbol, césped, exterior y naturaleza

17.01.20
L'Ajuntament de Xilxes està treballant en la pulverització del terme municipal, actuació que pretén reforçar la neteja de camins rurals i barrancs per a garantir un manteniment adequat de laterals i accessos. Aquestes tasques, que realitzen els operaris de la brigada municipal, han començat per les zones del Camí Serratelles i Ràfol i continuaran al llarg de la setmana próxima.

 

17.01.20
L'Ajuntament de Xilxes està treballant en la pulverització del terme municipal, actuació que pretén reforçar la neteja de camins rurals i barrancs per a garantir un manteniment adequat de laterals i accessos. Aquestes tasques, que realitzen els operaris de la brigada municipal, han començat per les zones del Camí Serratelles i Ràfol i continuaran al llarg de la setmana próxima.








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com