LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1208164

Login Form

La imagen puede contener: exterior

13.01.20
L'Ajuntament de Xilxes millorarà la climatització de la Unitat de Respir Familiar per a seguir adequant les dependències interiors i atenent les necessitats dels seus usuaris. En concret, en les pròximes setmanes es procedirà als treballs d'instal·lació d'un equip d'aire condicionat i bomba de calor que millorarà el dia a dia de les 9 persones majors que actualment utilitzen el servei. L'actuació tindrà un cost aproximat de 2.000 euros.

Read more ...

Un equipo de educación ambiental ubicado en la Plaza España informará sobre las ventajas de reciclar de forma correcta y resolverá posibles dudas. Esto sucede despues de aprobar una nueva subida que castiga a los usuarios del consorcio y desincentiva el reciclaje.

La subida de precios es año tras año, siendo el principal valedor de la subida mas fuerte el antiguo concejal de compromis, único representante de Xilxes que ha querido votar a favor para mostrar la obedencia a su partido para escalar  sin pensar en la gente del pueblo. Mientras Esquerra Unida Xilxes la recurria ya que era un fuerte desincentivo para el reciclaje.

12.12.19

Read more ...

El PSOE, Compromís i ciudadanos pierden votos.

 

 

 Resultat d'imatges de reciclajeResultat d'imatges de dolar simbolo

Los colectivos locales de EUPV de los municipios incluidos en el consorcio de las zonas III y VIII del Plan Zonal de Resíduos: Nules, La Vall d’Uixó, Xilxes, Jérica, Segorbe, Altura, Viver, Algimia de Almonacid, Canet d’en Berenguer, Quart de les Valls, Quartell, Gilet y Sagunt, rechazan la subida del 20% por vivienda para 2020 que ha aprobado el citado consorcio, ya que este sería el cuarto incremento consecutivo en los últimos años.

Read more ...

19.10.19
L'Ajuntament de Xilxes està duent a terme tasques de condicionament en el cementiri de cara a la celebració de la festivitat de Tots Sants. Es tracta de treballs d'adequació que es duen a terme tots els anys perquè els veïns i veïnes troben aquest espai en condicions òptimes. En concret, s'estan pintant els murs i els punts més deteriorats, així com adequant les diferents jardineres.

La imagen puede contener: una o varias personas, árbol, exterior y naturaleza

La imagen puede contener: árbol, planta, cielo, exterior y naturaleza

Read more ...

   L’Ajuntament ha adquirit dos llicències que permetran a la Policia Local i la Brigada Municipal rebre les notificacions de les seues àrees en temps real

L'Ajuntament de Xilxes ha valorat positivament l'ús que els veïns i veïnes de Xilxes estan fent de l'APP Línea Verde, servei posat en marxa en 2017 a través del qual la ciutadania pot posar en coneixement del consistori les incidències detectades en la localitat.

  

Read more ...

Si vols escriure articles d'opinió i o col·laborar amb aquest butlletí, escriu un mail a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.messenger al face de euxilxes.








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com