LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1208113

Login Form

L'Ajuntament de Xilxes està estudiant la posada en marxa d'un obrador artesanal comunitari com un element dinamitzador capaç de potenciar el producte agrícola de proximitat. De fet, aquest ha estat el tema principal de la reunió que l'alcalde del municipi, José Martínez, i la regidora d'Agricultura,  han mantingut amb la gerent del Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa, Mónica Bou, i amb el president de la UPA, Manuel Peña.

La imagen puede contener: una o varias personas y multitud

La canción Bella ciao, tal como se difundió hacia fines de la Segunda Guerra Mundial, es un himno libertario que evoca la resistencia y la dignidad de quienes luchan contra la opresión, los partisanos sobre todo los comunistas la utilizaron como un himno, aunque dado su carácter incluyente y la amplitud de su mensaje fue un símbolo de todas las corrientes partisanas y Bella ciao hizo su entrada definitiva como símbolo de la resistencia antifascista victoriosa.

Read more ...

La imagen puede contener: una o varias personas y exterior

27.07.19
L'Ajuntament de Xilxes ha sumat atractiu al Mercat de Producte Agrari amb la creació d'un mural decoratiu que pretén donar visibilitat a aquest punt de venda, que cada cap de setmana ofereix fruites i verdures de temporada conreades pels agricultors locals. 

L'artista local i llicenciada en Belles Arts, Andrea Vega, està treballant aquestos dies en l'elaboració del panell, que combinarà el text amb motius vinculats als productes agrícoles propis del municipi.

 La imagen puede contener: 1 persona, cielo y exterior

15.07.19
L'Ajuntament de Xilxes ha reforçat la neteja viària en el nucli marítim durant els mesos d'estiu amb la finalitat de vetlar per l'embelliment general de la zona i donar cobertura a l'alta afluència de veïns i visitants. 

Així mateix, el servei de la màquina barredora s'ampliarà a tots els dies de la setmana, inclòs el diumenge. Aquest servei es complementa amb el dispositiu humà de la brigada municipal i de neteja viària que dia a dia s'ocupen de les diferents necessitats municipals, tant de la zona marítima com del municipi.

Esquerra Unida demana fes força per solucionar les inundacions de la zona de 1er de Maig i la platja.
El primer solucionarà, després de molts anys el problema de les zones inundables.L'urbanisme té encarregar-se de la realitat i no de projectes que ara per ara estan morts.


És per allò que EU Xilxes des de la regidoria d'Agricultura ha solucionat com tirar a la mar l'aigua de tot el poble amb l'estació de bombeo de la ratlla que entrarà en marxa en uns pocs mesos. Ja que la part urbana no esta arreglada Esquerra Unida s'encarregarà d'arreglar la zona urbana si accedeix al govern.
A més la coalició ofereix a la resta de grups que mane qui mane apleguem a un gran pacte per resoldre aquests tipus de problemes de forma immediata,
El problema existeix en dos punts urbans el de 1r de Maig i la platja.

406 contrataciones de personas en la legislatura, trabajo distribuido, necesario y sin mirar color político. Además creación del Servicio de Orientación Laboral que ha ayudado a mucha gente en su formación y a buscar empleo, además de municipalizar servicios para repartir trabajo entre los Xilxeros y mejorar prestaciones como en la limpieza de acequias y caminos o el mantenimiento elèctrico.

Read more ...








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com