LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1204061

Login Form

 

 

 

Recomendamos tramiar el Bono por la App con su aplicacion movil aunque hay otros metodos como las máquinas autoservicio de las estaciones de Renfe Cercanías y Rodalies, aunque como ya hemos dicho es mucho más cómodo hacerlo a través de su aplicación móvil que es el método que te vamos a explicar en este artículo.

 
 

Read more ...

 L'Ajuntament de Xilxes ha resolt l'adjudicació de la renovació i manteniment del sistema de megafonia municipal “Bandos” amb l'objectiu de prestar un millor servei als veïns i veïnes del municipi. Aquest sistema de telecomunicacions s'empra per a fer arribar a la ciutadania els comunicats oficials emesos des del consistori.

 Els altaveus d'aquest servei actualment es troben en l'edifici municipal, per la qual cosa la seua implantació en altres zones del nucli urbà ha sigut una demanda freqüent entre la ciutadania. Així doncs, es durà a terme una millora del sistema a través de la renovació i modernització del material disponible i la instal·lació de nous equips de megafonia IP distribuïts en diferents localitzacions.

 

  • El concejal de Educación y de nuevas tecnologías de Xilxes, Erik Segarra, ha recibido a cinco alumnos de Formación Profesional que ponen fin a sus prácticas en el Ayuntamiento:

    Los alumnos proceden de FPB Informática del IES de Almenara y del Técnico Medio de Programación de IES Benigaslo de la Vall d'Uixo.

Read more ...

Esquerra Unida Xilxes pedirá a la Generalitat que adquiera algún edificio completo cerrado, que hay en Xilxes, para que lo ponga en alquiler para jóvenes.

 

Segun los datos del 4º Trimestre del 2021 publicados por el Ministerio de Vivienda, el nº de transacciones inmobiliarias en el municipio de Xilxes asciende a un total de 20, el -33.33% menos que en el 4T de 2020,de las cuales 0 son transacciones de viviendas nuevas y 20 de segunda mano.

Read more ...








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com