LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1203893

Login Form

 La huelga educativa del pasado 24 de octubre tubo en Xilxes un gran apoyo por parte de las familias que no llevaron a sus hijos a clase con un 92% de  participación, presumiblemente uno de los municipios con mayor participación de la provincia. Los datos concretos 31 alumnos que no secundaron la huelga, donde 24 alumnos son de primaria  y 7 en infantil de un total de 252 alumnos.   

Read more ...

El ayuntamiento de xilxes saca a subasta un solar y 29 plazas de parking aun cuando faltan servicios en la playa.El ayuntamiento de Xilxes de una forma deshonesta anuncia la  licitación de la enajenación mediante subasta del solar. EU-Xilxes  ve un error grave del PP, cuando en la playa hay un déficit de espacios para servicios municipales, que resultan esenciales para el desarrollo de la misma.

Read more ...

El ayuntamiento de Xilxes anuncia la licitación del contrato mixto suministro y servicios alumbrado público que lleva a la privatización del servicio. EU mantendrá en los próximos días una reunión de su consejo político, ya que no esta de acuerdo en privatizar el servicio en un contrato que dure mas que la legislatura, por que el municipio ya no quiere estas políticas destructivas del PP y es posible que ya no gobiernen y nos dejen esta hipoteca que deberemos de corregir 

Read more ...

Xilxes retomó este martes las exhibiciones taurinas después de pasar la primera parte de las fiestas con altibajos. Después de este atípico arranque de fiestas en viernes en lugar de sábado, donde aun no se sabe las consecuencias para el comercio al haber habido un acto el viernes por la tarde y otro el sábado por la mañana,   
 
 

Read more ...

 Se inicia el curso escolar en el colegio publico CEIP Luis Vives de Xilxes, con dos profesores menos en plantilla y un aula menos. Ademafalta incorporarse un profesor en primaria.

 

Despues de un verano, que para los niños puede haber sido corto y algo más largo para los padres comienza el colegio. El gasto escolar medio solo en los libros en el Luis Vives de Xilxes para primaria a estado sobre los 180€ donde hay que sumarle el material escolar.

Read more ...

DONA SANG

EN XILXES al Salo Multiusos del carrer San Isidre nº 2

 

El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana demana la colaboracio

 

17H -20.30H

 

 

Des de l'associació de la F.U.P. de Xilxes, amb agraïdes col·laboracions, estem organitzant la pròxima edició del Correllengua; una de les celebracions més conegudes en honor i en defensa de la història, la cultura i la llengua dels països catalans i que aquest any es celebrarà a la localitat de Xilxes. Aquesta celebració constarà d'una sèrie d'activitats d'allò més interessant tant per als adults com per als més menuts; unes activitats que van des de concerts fins a jocs on tots els xiquets podran participar, passant per presentacions de llibres, projeccions de cinema en valencià, contacontes i moltes més coses. La participació a questes activitats que tindran lloc el primer cap de setmana del mes d'octubre (5 i 6) queda oberta per a tot el món que hi vulga participar i s'estime la seua llengua i la seua història. Us esperem!

 

Rayco Garcia,

 

Vicepresident de Força de la Unió Popular (F.U.P.) - Xilxes

 

 

 EU-Xilxes presenta una moció per a la col·locació de panells de lliure utilització en la façana de l'ajuntament i la del Teatre Municipal.La constitució espanyola, a l'article 20 paràgraf primer, apartat “a”, reconeix i protegeix els drets a expressar i difondre lliurement els pensaments, idees i opinions mitjançant la paraula, l'escrit o qualsevol mitjà de reproducció. 

Read more ...

Entre els veïns de Xilxes hi ha un gran malestar per l'adjudicació dels llocs de treball del PIPE o personal contractat per l'ajuntament.

En el fi d'evitar aquest malestar i donat que tots els grups volem que la transparència siga màxima i que estem segurs que ningú deu ser discriminat per ningun motiu, ni de religió, ni per rasa, ni pensament polític, ni a la familia que perteneix, 

Read more ...

EU Xilxes en el pasat ple, va demanar al PP en un moment en que la ciutadania demana la fi dels privilegis dels polítics, que no se'ls atorguen vostès mateixos per aparcar els seus cotxes particulars en la platja, ja que els ciutadans de a peu ens busquem la vida per estacionar i no te sentit que els seus automòbils, que els recordem no són oficials, puguen aparcar en espais reservats. Açò suposa un greuge de desigualtat a la resta dels ciutadans que hem d'anar a treballar, 

Read more ...

 

Según informa EU, la posición actual de EU-Xilxes respecto a la guardería es que debería ser gratuita, financiada por el ayuntamiento. Gratuita como es el colegio a partir de los 3 años.El cinismo que el PP demuestra al decir que la inversión en la escuela infantil nos costará mas de 100€ por familia, la utilicen o no, denota una clara desvergüenza en su actuar.

Cuente cuánto pagamos por familia para fiestas, cuánto para misas, asistamos o no, a cuánto  

Read more ...

 

Otra vez el pueblo pierde para que el PP pague las deudas que contrajo y ahogan a Chilches.Otra vez los Parquímetros en la playa, para recaudar, desangrar al turista y ahuyentarlo. Se ve que de nada sirvieron las innumerables quejas del año anterior, el PP y su alcalde deciden como siempre, y para no perder sus malas costumbres, “no escuchar”.

Read more ...

 

 El grupo de gobierno de Xilxes ha adoptado la decisión de poner vigilancia en el término, donde se cultivan productos de temporada contratando a 4 parados. Eu celebra la decisión, además de estar satisfecho de que el alcalde recapacite y utilice las subvenciones del paro agrícola para asuntos del término municipal, aunque lamentan que no se informara al pleno,   

Read more ...

EU Xilxes agradece al PP que ponga en marcha nuestra propuesta de fraccionar el IBI como ya propusimos en pleno hace casi dos años, el 27 de junio del 2011. El PP vende la noticia de forma poco objetiva en el CRÒNICA. Pero nos alegramos por la gente en dificultades que es la que nos empujó a realizar la propuesta en su día. Si alguien tiene alguna duda puede solicitar las actas del pleno.

 

Read more ...

Foto: Proclamació segona república Madrid.

    Fa 82 anys va aplegar un aire nou, el moment era paregut, el poble volia una democràcia real, mentre sofria el poder establit pel partit liberal, el conservador i el rei Alfons XIII. Un 14 de abril de 1931 aplega a Xilxes

   

Read more ...

EU-Xilxes en el passat ple va plantejar una sèrie de preguntes i precs dels temes que mes preocupen.

ORA (Zona Blava), TRANSPARÈNCIA, ESCOLA INFANTIL,  FACSA (Aigua i Plaga) ,  IBI i BANCS.

 EU-Xilxes en el passat ple va plantejar una sèrie de preguntes i precs dels temes que mes preocupen.

  

 

 

Read more ...

 

Este any ha hagut poca activitat a la platja de Xilxes durant la Setmana Santa. Ha segut una setmana amb menys visitants que altres anys, es notava als carrers, els cotxes a la plaça del Bar Caña el diumenge pel matí no ocupaven ni un terç de les places a les 12 del migdia. El parlar general de la gent era que per les nits la gent passejava a obscures, sense quasi llum, ja que la meitat de les faroles estaven apagades en tot el passeig marítim.

  

Read more ...

Hui, des de les 17:00 fins a les 20:00 hores podeu acudir al saló multiusos de Xilxes (C/ San Isidro, nº 2) on es trobarà un equip mòbil per a la donació de sang.

La donació de sang és un acte altruista i per cada donació es poden salvar fins a 3 vides, per cada donació s'obtenen tres components sanguinis diferents amb aplicacions pròpies, però per desgràcia aquestos components tenen una vida molt limitada i per això us animem a participar d'aquest acte de forma quotidiana.

Per a més informació visiteu la web del centre de transfusions de la Generalitat Valenciana, on podreu aclarir altres dubtes que tingueu abans d'anar a fer una donació:

http://centro-transfusion.san.gva.es/



El ple de l'ajuntament ha aprovat avui perdonar a Dragados el 95% de la taxa de la llicència d'obres de reparar la façana del col·legi. No és només que hem de sofrir els desperfectes de la façana, sinó que a més a més pagar la llicència d'obres de reparar-la entre tots el veïns. El PP sempre al costat dels mateixos i fent pagar al poble.
 

Read more ...


EUXilxes llevará una moción al próximo pleno para modificar la ordenanza de participación ciudadana, para que los ciudadanos puedan presentar mociones o ruegos y preguntas al pleno con la firma de 20 vecinos censados en Xilxes, para poder así pedir la modificación del presupuesto, por ejemplo. Además pediremos que se cuelguen las actas oficiales de los plenos en la página Web.

Read more ...








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com