LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1205334

Login Form

Resultat d'imatges de opinio

Hem de fer pedagogia i instaurar la normalitat democràtica d’un ajuntament aconfessional des de la consciència democràtica, que hauria d’unir als partits d’esquerres i a tots els demòcrates, sense sobresalts i d’una forma serena. Fent que l’Ajuntament no organitze ni participe com a part activa, en actes religiosos d’una determinada confessió, i mantenint-se al marge de la religió, sense que això implique que les manifestacions religioses no es facin a Xilxes. Simplement aquestes haurien de fer-se però per part de les persones creients, per part de la parròquia o les confraries o de la pròpia Església i en els llocs de culte, però ni organitzades ni finançades pel consistori.

Read more ...

Resultado de imagen de golfResultado de imagen de especulacion

L’home del maletí, ja no està per Xilxes, no ha vingut estos Nadals.

En Xilxes pareixia que en 2017 volia enterrar l'urbanisme ‘’xapusero´´Popular, tot el poble pareixia entendre que el projecte dels PAI´s de Golf havia aplegat al final, les empreses urbanitzadores no varen ni pagar els avals al poble,  han fet fallida i desaparegut. No varen ni contestar quan l’ajuntament els va llevar com agent urbanitzador.

Read more ...

Resultado de imagen de pla general ordenacio urbana

El pla general d’un poble es un dels projectes polítics mes important que te que abordar un poble.

Ara be davant d’açò diem, pot un partit polític no posicionar-se sobre la consulta?, creiem que no, ja que això vol dir que no te un projecte polític per al poble, que el construirà sobre la marxa.

 

Read more ...

El problema radica que el PP de Xilxes eliminó las plaza de técnico de deportes y de conserje y ahora no podemos cubrirlas, solo contratar personal puntual por tiempo determinado ya que el gobierno central con su Real Decreto Ley 20/2012   nos impide crear nuevas plazas por el nivel de deuda de Xilxes. Cada vez que contrata personal para una trabajo donde no existe la plaza,   el gobierno le requiere al ayuntamiento la documentación de todo el expediente, entre otras cosas  para comprobar por que contrata si no existe y ver que no se otorga una plaza encubierta.

Read more ...

EN XILXES:   En los años de la burbuja, como se sabe, la entrada de inmigrantes se disparó, y ello contribuyó de manera decisiva a orientar el patrón de crecimiento junto al contexto macroeconómico y los tipos de interés bajos hacia la vivienda. Esto hizo que a la vez mucha de la población nueva demandara casas, junto a otras personas que venían a trabajar a otras industrias anexas a la construcción. 

Los datos del padrón habitantes  Xilxes: 

Data

Valor  (persones)

2015

2.752

2014

2.853

2013

2.925

Read more ...

Nosaltres també fórem refugiats, sí els Xilxers. L'any 39 molts dels nostres avis i pares, quan les tropes feixistes  aplegaren i quedà el front en Xilxes i el nostre poble va ser evacuat. Els veïns de Xilxes haguérem d'anar-se'n a diferents poblacions on ens va acollir, fins i tot a València ciutat i no és que anaren sobrats econòmicament per acollir-nos en aquells temps de guerra, però ens varen rebre amb 

Read more ...

Atónitos nos hemos quedado leyendo el último artículo del portavoz del PP en Xilxes, publicado en laplanaaldia.com, artículo lleno de imprecisiones, falacias y muchos actos de fe. Porque las opiniones para ser creíbles y tener la pretensión de convencer, hay que acompañarlas con datos con el fin de dotar la subjetividad de objetividad manifiesta. Martínez empieza diciendo que solo los que se sitúan en el espectro ideológico del PP creen en la libertad, la democracia y el respeto. Es decir, todos los demás que no comulgamos con un partido cuya mayoría dirigente no ha condenado el régimen fascista de Franco, no creemos en los valores antes citados. Continúa el disparate diciendo que los votantes del PP son más sensibles ante la corrupción, y que los casos de otros partidos son “cualitativa y cuantitativamente infinitamente más importantes”.

Read more ...








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com