LA VEU DEL POBLE

Informació de Xilxes

opinions

El PP de Xilxes converteix la presentaciò de festes en un acte de partit.

Vicente Martinez i Ismael Minguet converteixen la presentació de les festeres del divendres en un acte del Partit Popular.

Ha sigut lamentable. Per un costat sempre ha sigut un acte que dona l'eixida a les festes i a la presentació les noves festeres i regina, i així estava sent fins que ha intervingut Vicente Martinez Mus com a mantenidor.

Read more ...

DIRECTE PLATJA

Statistics

Articles View Hits
1205483

Login Form

La meua cadira, les meues regles. No he pogut evitar donar-li eixe nom a aquest article, ja que pareix que eixa és la filosofia del PP de Xilxes. I pot ser parega una forma d'actuar vil i rastrera, però no, lluny de parèixer-ho, ho és.

 Per als que s'estiguen preguntant de què parle, supose que recordareu que fa uns mesos, concretament el dia 24 de Setembre de 2012,

 

Read more ...

 

M’agradaria començar aquest article esmenant textualment fragments de l’apartat Exposición de motivos de l’ordenança municipal reguladora de la Participació Ciutadana en Xilxes.

 

“El Ayuntamiento de Chilches/Xilxes es consciente de la importancia que, para el desarrollo de la vida municipal, tiene la participación de ciudadanos y ciudadanas en el control y la gestión

 

 

Read more ...

 

 
Tornen els estudiants als carrers, sí, torna a sonar allò de: “Per una educació pública, digna i de qualitat”. La setmana del 4 al 8 de febrer ha estat protagonitzada per les manifestacions i piquets informatius dels estudiants arreu de tot el país indignats per l’increment de les taxes en la universitat pública i la imposició d'aquestes a la FP, que estan fent impossible la formació de la majoria de la joventut espanyola.  

Read more ...

Aquestes són les aplicacions pressupostàries de l'ajuntament que van dirigides a l'Escola Infantil. Un total de 144.323,57€ (cal dir que, en la meua opinió, estan un poc unflades, però bé, ja parlaré més exhaustivament sobre això.

 
 

Read more ...

 

Es evidente que el PP lleva demasiado tiempo en el gobierno del Xilxes, se ha acostumbrado a ese “Poder”, el poder hacer y decidir por todos y que si es posible nadie se entere de las “cosas importantes”. Es decir, firmar y votar con mayoría absoluta en el ayuntamiento, expedientes Muy importantes, de una manera rápida y sin publicidad. Mientras para “EL Crónica de Xilxes”

Read more ...

A mí me gustaría hablar de las cosas buenas que hace este Ayuntamiento, de hecho, creo que a todos, pero sus concejales no dejan de hacerlo mal. Veamos .En estos días se voto el presupuesto, es sabido que la gente, el ciudadano de a pie, no se entera lo que se vota y me gustaría contarles algunos puntos .el punto 133 dice que se destinan al “Aparcamiento de Camiones “3000€ ¿Qué es esto 

 

 

Read more ...

 
 
Carta abierta a un/a joven rebelde. Si te lo han quitado todo, sólo puedes exigir una cosa: TODO

Estás jodido. Perteneces a una generación de jóvenes que están creciendo en una situación política, económica y social en la que un viejo régimen se desmorona y lo arrastra todo consigo. Los pobres son más pobres, los ricos son más ricos, y tu familia está empezando a tener dificultades – y probableme...nte ya las tenga – para dejarte un futuro al que deberías tener derecho por el mero hecho de ser un hombre o una mujer.

Read more ...








Copyright © 2024 Esquerra Unida Xilxes. All Rights Reserved.

Design by  SVtemplates.com